Ce s-a intamplat cu Simona Halep: Vorbesc tot felul de fraieri! Ajunge! - Interviu

Vineri, 04 Iulie 2014, ora 07:14
13711 citiri
Ce s-a intamplat cu Simona Halep: Vorbesc tot felul de fraieri! Ajunge! - Interviu
Foto: wimbledon.com

Simona Halep a fost eliminata in semifinalele de la Wimbledon de Eugenie Bouchard (Canada) si a ratat astfel sansa de a disputa a doua finala consecutiva de Grand Slam.

In incercarea de a obtine o explicatie pentru infrangerea suferita de Simona Halep, Ziare.com a stat de vorba cu Ciprian Porumb, fostul capitan nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei.

"Am vazut ca vorbesc tot felul de fraieri care isi dau cu parerea. Tot felul de neaveniti care nu au nicio legatura cu tenisul. Ajunge! Chiar asteptam sa ma sune cineva. E mai bine sa vorbeasca specialistii!", si-a inceput Ciprian Porumb discursul.

Fostul tenismen a oferit apoi cele doua motive pentru infrangere, fiind de parere ca accidentarea din startul meciului si ziua buna prinsa de Eugenie Bouchard au contat decisiv.

Simona Halep, invinsa in semifinale la Wimbledon

Totusi, Ciprian Porumb a precizat ca Simona Halep merita apreciata pentru realizarile de la Wimbledon si se declara optimist pentru viitor.

Iata interviul acordat Ziare.com de Ciprian Porumb:

Ce s-a intamplat cu Simona Halep in semifinala cu Bouchard?

O semifinala la Wimbledon nu este de ici de colo. Cred ca accidentarea din startul meciului si-a pus amprenta asupra primului set si, de ce nu, si asupra celui de-al doilea. Bouchard a jucat un pic la limita si i-au intrat aproape toate mingile! Oricum, este meritoriu pentru Simona Halep unde a ajuns.

Psihic, cum vi s-a parut Simona?

Nu pun infrangerea pe seama psihicului. A fost pregatita din acest punct de vedere. Pun pe seama jocului lui Bouchard si, de ce nu, a accidentarii.

A gresit ca si-a protejat doar glezna dreapta?

Cu siguranta, nu. Niciun jucator nu poate sa stie ce se va intampla. A fost un ghinion si atata tot. Dupa acea accidentare, a facut tot ce a putut pentru a fi la un nivel ridicat.

Cu ce ramane Simona Halep dupa Wimbledon, pe langa puncte si bani?

Ramane cu o experienta foarte mare, de care va beneficia pe viitor. Va conta mult ce s-a intamplat la Wimbledon la urmatorul turneu de Grand Slam la care va participa.

Credeti ca va castiga la US Open?

Eu mizam pe Wimbledon, credeam ca acesta este turneul ei de Grand Slam, insa trebuie sa speram. Are cel mai complex joc. Poate sa faca si faza de atac, si cea de aparare. Cunoaste foarte bine toate siretlicurile tenisului.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Simona Halep semifinala Wimbledon, #Simona Halep Wimbledon, #Simona Halep Ciprian Porumb , #stiri Simona Halep