Cum o asteapta americanii pe Simona Halep: E incredibila! Are respectul nostru - Interviu

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 16:21
8169 citiri
Cum o asteapta americanii pe Simona Halep: E incredibila! Are respectul nostru - Interviu

Au mai ramas mai putin de trei saptamani pana la revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis, iar americanii o asteapta cu nerabdare sa o vada in cea mai buna forma a carierei.

Simona Halep va ajunge pentru prima data in SUA din momentul in care a devenit o jucatoare de top, iar americanii doresc sa vada pe viu "minunea". Ziare.com a stat de vorba cu jurnalistul american Ben Rothenberg de la New York Times, care ne-a explicat modul in care Simona Halep este privita in SUA.

Ben Rothenberg a fost corespondentul New York Times la Wimbledon si marturiseste ca o cunoaste foarte bine pe sportiva care s-a oprit in semifinale.

Simona Halep, altfel decat o stiti: fata necunoscuta a sportivei - Interviu

Jurnalistul american a declarat ca americanii o respecta pe Halep si se asteapta la un nou parcurs excelent la turneul de la US Open.

Iata interviul acordat Ziare.com de Ben Rothenberg:

Ben, ai fost la Wimbledon in aceasta vara. Care este parerea ta acum despre Simona Halep?

O cunosc extrem de bine pe Simona Halep. Este incredibil de rapida, o jucatoare atletica cu un joc solid. A demonstrat ca poate face o tranzitie excelenta si la iarba.

Publicul american ce parere are despre Simona?

Probabil ca Halep nu este cunoscuta de toti americanii, din moment ce nu a castigat niciun meci important in SUA, dar fanii tenisului de aici o respecta foarte mult pentru jocul ei. Ma refer in special la fanii care au vazut finala incredibila de la Roland Garros.

Urmeaza turneele din America. Crezi ca va fi o problema ca Simona si-a luat o pauza de o luna?

Imi place ideea de a face o luna de pauza. Ea isi stie organismul mai bine ca noi toti, iar daca a simtit ca are nevoie de o pauza, atunci este ideal ca a facut-o acum.

La ce trebuie sa fie atenta la US Open?

US Open va fi probabil cel mai dificil Grand Slam pentru ea din cauza suprafetei de joc, dar daca va ramane puternica din punct de vedere fizic nu vad niciun motiv pentru care sa nu poata ajunge departe in acest turneu.

Presa din America vorbeste adesea despre o noua generatie condusa de Halep si Eugenie Bouchard. Ce avantaje are Simona in fata jucatoarei din Canada?

Cel mai important avantaj pe care il are in fata lui Bouchard este tehnica. Halep are lovituri mult mai superbe, dar, totodata, face fata mai bine presiunii.

Ai adus vorba de presiune. Cum vezi relatia pe care Simona o are cu antrenorul ei, Wim Fissette?

Are un antrenor care se potriveste extrem de bine cu jocul ei si cu profilul ei psihologic. Se inteleg de minune!

Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei și a listei Drepte Unite pentru alegerile locale din Bucureşti că în această...
#Simona Halep turnee America, #Simona Halep interviu New York Times, #program Simona Halep , #stiri Simona Halep