De ce a renuntat Maria Sharapova la noul consultant al Simonei Halep

Luni, 24 Noiembrie 2014, ora 19:20
4694 citiri
De ce a renuntat Maria Sharapova la noul consultant al Simonei Halep
Foto: LA Times

Pana sa ajunga sa lucreze cu Simona Halep, suedezul Thomas Hogstedt a avut o colaborare de durata si cu rusoaica Maria Sharapova.

Cei doi au lucrat impreuna timp de aproape trei ani, iar rusoaica a anuntat despartirea de Thomas Hogstedt in luna iulie a anului trecut.

Sharapova a spus la acel moment ca a luat aceasta decizie deoarece "Hogstedt nu mai era capabil sa calatoreasca alaturi de ea".

Despartirea s-a produs in termeni amiabili, Sharapova fiindu-i recunoscator acestuia pentru ca a readus-o pe locul unu in lume, dupa o operatie complicata la umar.

Cat timp a fost pregatita de Hogstedt, Sharapova a castigat turneul de la Roland Garros si a pierdut alte trei finale de Grand Slam.

In ceea ce priveste colaborarea cu Simona Halep, din postura de consultant, suedezul ii va fi alaturi doar pe durata turneelor, urmand ca antrenor principal sa fie Victor Ionita.

Hogstedt le-a mai pregatit, printre altele, pe Na Li, Caroline Wozniacki si Sloane Stephens.

Simona Halep are un nou antrenor - oficial

Victor Ionita, noul antrenor al Simonei Halep, a pregatit-o in ultimul an pe Sorana Carstea. Sub comanda sa, Sorana a avut rezultate foarte modeste, iesind la un moment dat chiar si din top 100.

Simona Halep a anuntat, la inceputul lunii noiembrie, ca a renuntat la colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, care i-a fost alaturi de la inceputul acestui an.

Sportiva l-a angajat pe Wim Fissette la inceputul acestui an si, sub comanda sa, a castigat turneele de la Doha si Bucuresti.

De asemenea, sportiva a ajuns in finalele de la Roland Garros si Turneul Campioanelor si in semifinale la Wimbledon.

In acest moment, Simona Halep se afla intr-un cantonament de pregatire la Poiana Brasov, unde este insotita si de preparatorul fizic Theo Cercel.

Simona Halep va incepe sezonul 2015 in China, la Shenzhen, pe 5 ianuarie, iar apoi se va muta in Australia, la Sydney.

C.S.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Simona Halep Thomas Hogstedt, #Thomas Hogstedt Maria Sharapova , #stiri Simona Halep