De ce a renuntat Halep la antrenor: Nici Mourinho n-ar fi reusit - Interviu

Luni, 10 Noiembrie 2014, ora 15:09
7150 citiri
De ce a renuntat Halep la antrenor: Nici Mourinho n-ar fi reusit - Interviu

Simona Halep a anuntat, saptamana trecuta, ca renunta la belgianul Wim Fissette, iar luni si-a inceput pregatirile fara un nou antrenor.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a vorbit despre despartirea dintre Halep si Fissette, fiind de parere ca aceasta s-a produs din cauza lipsei de chimie dintre cei doi.

Totodata, Cosac, unul dintre apropiatii Simonei Halep, a comentat si variantele vehiculate pentru inlocuirea lui Wim Fissette.

"Pe termen lung, nu se poate fara antrenor", este avertismentul presedintelui FRT.

Iata interviul acordat Ziare.com de George Cosac:

Ati discutat cu Simona Halep dupa ce a anuntat ca a renuntat la Wim Fissette?

Am discutat putin prin mesaje, dar nu am reusit sa ne intalnim deoarece are un program foarte incarcat. Oricum, nu am fost surprins. Sincer sa fiu, chiar simteam ca are nevoie de un antrenor cu care sa aiba mai multa chimie. Nici Mourinho n-ar fi reusit fara chimie. Daca nu se intelege bine cu jucatorii, nici el nu are rezultate peste tot.

Urmeaza o noua alegere, cea a noului antrenor...

Sunt convins ca impreuna cu staff-ul, cu Virginia Ruzici si cu apropiatii sai va face cea mai buna alegere. Nu-mi este teama ca va gresi. Simona gestioneaza foarte bine singuratatea, este un sportiv pe care orice antrenor si l-ar dori.

Se poate descurca fara antrenor pe termen lung?

Poti sa rezisti o perioada, dar nu pe termen lung, in niciun caz. Orice jucator are nevoie de un antrenor. Vedeti cum au facut Djokokvici si Federer, si-au adus antrenori si jocul lor a crescut.

S-a vehiculat numele lui Daniel Dobre ca posibil antrenor. Ce ne puteti spune despre el?

Il cunosc destul de bine, acum 30 de ani am fost chiar adversari. Este un antrenor foarte bun, cu experienta, iar lui si Simonei le-a mers destul de bine impreuna.

Exclusiv Daniel Dobre, noul antrenor al Simonei Halep? Iata prima sa reactie

Ne putem astepta si la o varianta surpriza?

Sincer sa fiu, m-as bucura sa fie un antrenor roman, ar intregi o echipa formata numai din romani, cu preparatorul fizic Theo Cercel, cu kinetoterapeutul roman, cu managerul Virginia Ruzici si, acum, si cu ajutorul domnului Tiriac. Ar fi un produs suta la suta romanesc, asa cum ii place Simonei sa spuna.

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu, critici la adresa AUR: „În România există cineva care se pregătește de război acum, partidul AUR”
Cristian Tudor Popescu, critici la adresa AUR: „În România există cineva care se pregătește de război acum, partidul AUR”
Cristian Tudor Popescu a criticat vineri, 21 ianuarie, proiectul de lege depus de AUR, care prevede că fiecare român are dreptul să dețină până la 100 de kilograme de materiale pirotehnice,...
Ce spune Dan Vîlceanu despre Pilonul II de pensii: ”Ar fi neconstituţional să nu îl laşi pe cetăţean să aibă acces la propria proprietate”
Ce spune Dan Vîlceanu despre Pilonul II de pensii: ”Ar fi neconstituţional să nu îl laşi pe cetăţean să aibă acces la propria proprietate”
Ministrul Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a declarat vineri, 21 ianuarie, că nu există în PNRR prevederea conform căreia românii vor primi eșalonat banii din Pilonul II de pensii....
Comentarii
ascutitoarea
rank 5
Se pare ca antrenorii romani sunt si mai ieftini asa ca ...