Ilie Nastase, despre starea de sanatate a Simonei Halep: E mai bine ca...

Duminica, 18 Mai 2014, ora 19:17
4215 citiri
Ilie Nastase, despre starea de sanatate a Simonei Halep: E mai bine ca...

Ilie Nastase, cel mai mare jucator de tenis din Romania, a vorbit despre Simona Halep, care s-a retras de la Mastersul de la Roma, pentru a se pregati mai bine pentru al doilea turneu de Mare Slem, Roland Garros.

Nastase a comentat care sunt sansele Simonei pentru a castiga in fine un turneu de Mare Slem: "Trebuie sa fie multa rabdare din partea ei, dar si rabdare din partea noastra. Daca ne uitam la rezultatele obtinute de Simona Halep in ultimul timp putem observa si cateva contraperformante. A avut o sansa, cred eu, anul trecut la US Open. Pe de alta parte, a mai fost o sansa anul acesta la Australian Open. Noi nu putem sa o programam in mod exact pe o jucatoare precum este Simona Halep cand va castiga ea primul turneu de Mare Slem. Forma buna nu putem sa o programam noi. Acum este intr-o forma buna, la fel ca si anul trecut.", declara Nastase intr-un interviu pentru Agerpres.

El a avut o parere poate surprinzatoare legata de retragerea atat de brusca a Simonei la Roma: "Este bine sa aiba aceasta forma la un turneu precum cel din Franta, care se desfasoara la Roland Garros. Mai sunt cateva saptamani pana incepe turneul, dar este bine ca s-a oprit acum, in Italia, o sa fie mult mai odihnita pentru turneul de la Roland Garros.", mai puncta supercampionul roman.

In plus, el a comentat si situatia medicala a Simonei: "La acest nivel se joaca foarte multe partide. Sa va ganditi numai ca in fiecare luni incepi alt turneu. Joci sambata si incepi de la inceput in fiecare luni. Alti sportivi, care pierd in primul tur sau in turul doi, mai au astfel cam sapte zile de recuperat. Deci trebuie sa ne gandim mult si la acest aspect. Asa a fost si cazul spaniolului Rafael Nadal. A castigat cateva meciuri, iar apoi a obosit in mod normal." incheia declaratiile despre Simona Halep, Ilie Nastase.

Halep s-a retras de la Roma inaintea partidei din optimi cu Carla Suarez Navarro din Spania, din cauza unor probleme medicale la muschii abdominali.

D.A.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#halep declaratii despre ea nastase, #nastase interviu despre halep, #declaratie nastase despre simona halep, #halep situatie medicala declaratii nastase , #stiri Simona Halep