Dezvaluiri din relatia dintre Halep si Fissette: Iata adevaratul motiv al despartirii - Interviu

Miercuri, 12 Noiembrie 2014, ora 07:13
18233 citiri
Dezvaluiri din relatia dintre Halep si Fissette: Iata adevaratul motiv al despartirii - Interviu
Foto: DigiSport

Despartirea dintre Simona Halep si antrenorul Wim Fissette nu a surprins pe toata lumea. Apropiatii sportivei stiau de mult timp ca Fissette va fi disponibilizat dupa Turneul Campioanelor si spun ca decizia sportivei este fireasca.

Fostul antrenor al Simonei Halep, Ene Nicusor, a declarat, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca aflase de foarte mult timp ca sportiva nu va continua cu Fissette.

Totodata, Ene Nicusor a facut si doua dezvaluiri din relatia pe care Halep a avut-o cu antrenorul belgian. "Cand Halep venea in Romania, Fissette mergea la el in Belgia", a dezvaluit Ene Nicusor.

In plus, Simona nu mai era multumita nici de modul in care se desfasurau sedintele de pregatire. "Am auzit ca nu prea mai faceau mare lucru", a completat Nicusor.

Exclusiv Simona Halep a facut inca o schimbare in echipa sa - la cine a renuntat

Iata interviul acordat Ziare.com de Ene Nicusor:

V-a surprins despartirea de Wim Fissette?

Nu, stiam din sursele mele ca acela va fi ultimul turneu. Simonei ii trebuie un antrenor cu care sa comunice, insa, din ce am aflat eu, cand Simona venea in Romania, Wim Fissette mergea la el in Belgia, iar astfel lucrurile nu aveau cum sa mearga. Deci adevaratul motiv al despartirii este acesta, ca Wim nu mai venea prin Romania.

Cum ar fi trebuit sa procedeze Wim?

Meseria de antrenor este ingrata. Trebuie sa renunti la familie, la tot. Cand ai un sportiv de top, la mijloc sunt si multi bani, dar pentru a-i obtine trebuie sa faci sacrificii. Wim ar fi trebuit sa stea langa ea, sa-i fie aproape tot timpul. Oricum, din ce stiu, mare lucru nu a mai facut cu ea in ultimul timp.

Wim spunea ca Simona s-a schimbat odata cu faima. Asa sa fie?

Toti suntem oameni, toti ne schimbam, dar, din cate o stiu eu, este un copil bun, serios. Nu cred asa ceva. Cat de mult sa se schimbe? N-o vad sa spuna ca ea e Simona si ca nu mai are cine sa o invete tenis.

Exclusiv Fost antrenor al Simonei Halep: Nu m-am inteles cu maica-sa si am renuntat la ea!

Cum ar trebui sa fie noul antrenor al Simonei?

Simona are nevoie de un antrenor care sa-i fie aproape. Un om care sa-i fie si prieten, si parinte, si antrenor. Un om cu care sa comunice, sa existe o simbioza intre ei.

S-a vehiculat numele domnului Daniel Dobre... Ce ne puteti spune despre el?

Prea bine nu il cunosc. Stiu ca a lucrat in Germania la Academia lui Gunter Bosch alaturi de Adrian Marcu, iar apoi a venit in Romania si a lucrat la scoala lui Dinu Pescariu. Oricum, Simona a spus ca are nevoie de un roman care sa-i fie alaturi tot timpul.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Simona Halep Wim Fissette, #schimbare antrenor Simona Halep, #antrenor nou Simona Halep , #stiri Simona Halep
Comentarii