Segarceanu face o analiza dura despre Simona Halep si Tiriac - Interviu

Joi, 12 Februarie 2015, ora 16:18
9700 citiri
Segarceanu face o analiza dura despre Simona Halep si Tiriac - Interviu
Foto: captura Dolce Sport

Simona Halep a suferit doua infrangeri usturatoare in acest an, iar apoi a hotarat sa nu prelungeasca intelegerea cu antrenorul suedez Thomas Hogstedt, pe care il numise in urma cu doar cateva luni.

Pentru a afla motivele pentru care Simona Halep a ajuns in aceasta situatie, Ziare.com a stat de vorba cu fostul jucator de tenis Florin Segarceanu.

Fostul capitan al echipei de Cupa Davis, considerat urmasul lui Ilie Nastase, a opinat ca Simona Halep a renuntat la Thomas Hogstedt deoarece acesta nu a reusit sa-i castige increderea.

Apoi, Segarceanu a facut o analiza rece a motivelor pentru care Simona Halep a suferit doua infrangeri clare in acest an, cu Ekaterina Makarova si Garbine Muguruza.

Marele avantaj al Romaniei in fata Canadei - Interviu

Segarceanu a vorbit si despre relatia dintre Simona Halep si Ion Tiriac, spunand ca, potrivit unor informatii pe care le are din interior, stie ca sportiva este timorata de prezenta omului de afaceri.

Iata interviul acordat Ziare.com de Florin Segarceanu:

V-a surprins renuntarea la Thomas Hogstedt?

Probabil ca Simona se astepta la ceva mai mult din partea lui, probabil a fost nemultumita si de parcursul de la Australian Open. Nu a mai avut incredere in el si din acest motiv probabil a renuntat. Simona inca mai cauta, nu-mi dau seama ce-i lipseste antrenorului potrivit pentru a lucra cu ea. Astepta niste secrete pe care nu le stapanea si ele nu au venit, din acest motiv a renuntat.

De ce nu poate lucra mai mult cu un antrenor?

Banuiesc ca nu este o persoana cu care sa lucrezi usor. Acum sa vedem cat o sa dureze si relatia cu Victor Ionita, apoi ne vom da seama daca este dificila. Pe de alta parte, Simonei n-ai ce sa-i reprosezi ca sportiv, este foarte serioasa, munceste mult...

Ce trebuie sa faca Victor Ionita pentru a se impune?

O relatie nu se sudeaza peste noapte. El trebuie mai intai sa o cunoasca pe Simona ca persoana, sa se apropie de ea. Probabil pe la jumatatea anului va reusi sa o cunoasca mai bine.

Dezvaluiri din vestiarul echipei de Fed Cup: Acesta a fost secretul Interviu

Ce poate imbunatati Simona in momentul de fata?

Pe langa cele din punct de vedere tehnic, se pare ca e foarte important sa depaseasca momentele in care intra in panica. Cand da de o jucatoare puternica, ea incearca sa loveasca la fel de puternic, in loc sa caute o alta tactica, sa schimbe ceva in jocul ei si sa lupte pana la sfarsit. Am vazut acest lucru si cu Makarova, si cu Muguruza. Ea se enerveaza si-si pierde luciditatea, cedeaza. Aici mai are de lucrat.

Un psiholog ar fi solutia?

Da, eu cred ca in momentul de fata, dupa ce s-a intamplat in ultima perioada, un psiholog ar ajuta-o.

Ion Tiriac o poate ajuta cumva?

Cu experienta sa o poate ajuta, sa-i recomande pe cineva. Iar faptul ca vine de la Tiriac ar fi o garantie pentru Simona. Totusi, eu stiu din interior ca prezenta domnului Tiriac o timoreaza. Prin relatiile pe care le are ii poate oferi insa un ajutor.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Simona Halep Ion Tiriac, #Simona Halep schimbare antrenor, #Simona Halep Florin Segarceanu , #stiri Simona Halep