Martina Navratilova face o declaratie superba despre Simona Halep

Vineri, 17 August 2018, ora 17:00
18199 citiri
Martina Navratilova face o declaratie superba despre Simona Halep
Foto: captura WTA

Legendara Martina Navratilova a facut o declaratie superba despre Simona Halep, pe care o considera o adevarata lidera mondiala a tenisului feminin.

"A durat ceva timp pana cand si-a asumat rolul, dar Simona Halep categoric joaca si arata ca un numar 1 WTA. Cu doar putin mai mult de o saptamana inainte turneului de la US Open, vedem o noua atitudine si o noua incredere la Halep, care a castigat titlul la Montreal weekend-ul trecut. Ea pare sa le spuna celor din circuitul WTA: 'Sunt numarul 1 si va trebui sa incercati sa ma doborati!'", a scris Navratilova pe site-ul oficial al WTA.

Navratilova considera ca declicul in jocul Simonei Halep s-a produs dupa castigarea Roland Garros.

"Poate schimbarea nu a fost evidenta la Wimbledon, care a avut loc repede dupa Paris si unde a pierdut in turul trei, dar acum se poate gandi: 'Am fost acolo si am reusit asta'.

Turneele majore sunt acum mai importante decat erau atunci cand jucam eu tenis. Acum nu esti un numar 1 mondial adevarat daca nu castigi un turneu major. Astfel, Halep si-a consolidat locul in top si a scapat de o mare problema. Nu mai trebuie sa raspunda la intrebarea: 'Cand vei castiga un turneu major?' Iar ceea ce era negativ, ceva ce i se amintea aproape in fiecare zi, s-a transformat in pozitiv", a mai scris Navratilova.

In aceste conditii, Navratilova mizeaza din plin pe Simona Halep la US Open.

"Cu aceasta incredere, un teren mai rapid poate fi in avantajul Simonei. Inca se poate apara destul de bine, iar loviturile ei mai agresive vor fi mai eficiente la US Open decat pe zgura de la French Open. Pentru Halep si pentru oricine lupta pentru trofeu la US Open in aceasta vara este important sa inteleaga personalitatea turneului. Fiecare Grand Slam are o personalitate diferita.

Galagia, elementele care iti distrag atentia si toate celelalte lucruri de la US Open sunt la fel pentru toata lumea. Daca te adaptezi, vei fi in regula. Trebuie doar sa treci rapid peste aceste detalii, sa te asiguri ca nu iti irosesti energia gandindu-te la ele si doar sa joci tenis", a conchis Navratilova.

US Open 2018 va incepe pe 27 august, iar cele mai importante evenimente vor fi in direct pe Ziare.com.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Simona Halep Martina Navratilova , #stiri Simona Halep