Mister deslusit: Iata de ce s-a accidentat Simona Halep

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 07:20
12158 citiri
Mister deslusit: Iata de ce s-a accidentat Simona Halep

Simona Halep s-a retras din cadrul turneului de la 's-Hertogenbosch din cauza unor probleme la gat, iar jurnalistii spanioli au incercat sa desluseasca misterul accidentarii.

Potrivit portalului Punto de Break, Simona Halep nu s-a putut adapta trecerii de la zgura la iarba, iar din acest motiv s-a accidentat la gat, o zona expusa in special din cauza faptului ca suprafata de joc este foarte alunecoasa.

"Au trecut doar 10 zile de cand sezonul pe iarba a inceput si puteti vedea ca mai multi jucatori s-au retras din cauza problemelor create pe aceste suprafete periculoase si dure. Fiecare miscare pe care o faci este foarte diferita fata de aceeasi miscare facuta pe zgura. Te simti ca pe gheata, stabilitatea este practic greu de gasit. Acest lucru mareste riscul accidentarilor pentru jucatori. Fiecare zi de adaptare la iarba iti poate aduce dureri la spate, pe langa accidentarile mai grave la glezna sau genunchi", a scris sursa citata.

Totusi, portalul iberic subliniaza ca Halep a luat aceasta decizie mai mult ca o masura de precautie.

"Iarba incepe sa-si spuna cuvantul, iar jucatorii sunt in alerta. Wimbledon este aproape si nimeni nu doreste sa rateze cel mai important turneu de tenis din cauza unei accidentari", a conchis sursa citata.

Simona Halep s-a retras de la 's-Hertogenbosch

Simona Halep s-a retras in turul doi de la 's-Hertongenbosch, in setul secund al meciului cu Annika Beck, din cauza unei accidentari la umar.

Primele probleme au aparut la finalul setului unu, cand Halep a solicitat interventia echipei medicale. Romanca a revenit pe teren, a mai jucat cinci game-uri, a cerut din nou ajutorul medicilor, iar apoi a decis sa abandoneze.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Simona Halep accidentare, #accidentare Simona Halep, #retragere Simona Halep , #stiri Simona Halep