Presa internationala, despre victoria Simonei Halep in fata Irinei Begu

Joi, 05 Mai 2016, ora 20:44
18280 citiri
Presa internationala, despre victoria Simonei Halep in fata Irinei Begu
Foto: fedcup.com

Site-ul Ziare.com va prezinta principalele reactii aparute in presa internationala dupa meciul dintre Simona Halep si Irina Begu, din sferturile de finala ale turneului de la Madrid.

Iata principalele reactii:

Ubitennis: Simona, singurul cap de serie ramas in cursa dupa aceasta saptamana bizara la Madrid, a castigat derbiul romanesc. Se parea ca Simona va avea o zi linistita dupa ce a luat primul set, dar apoi a pierdut brusc cu 6-0. Favorita intrecerii si-a revenit insa si a readus lucrurile la normal.

WTA: Simona Halep, finalista in 2014, a rezistat in fata unei performante de admirat a Irinei Begu. Irina a irosit mai multe sanse importante in primul set, in care pe hartie au parut la egalitate, cu 12 erori nefortate pentru Halep si 15 pentru Begu. In momentele cheie Begu a cedat insa, lasand-o pe Halep la carma jocului. Irina a invatat din greselile primului set si in actul secund a parut ca nu poate sa rateze. Halep a remediat insa corabia imediat.

Vavel: Primul set a fost foarte confortabil pentru Simona, care a inceput in forta. Actul secund a fost insa complet diferit, slabiciunile lui Halep fiind exploatate la maxim de compatrioata sa. Halep a scos-o la capat si a reusit sa castige partida in mai bine de o ora si jumatate.

Tennis World USA: In duelul romancelor, Simona pornea cu avantajul ca nu a pierdut niciun set in precedentele trei meciuri cu Begu. Halep a avut un start bun, dar Begu a avut o revenire remarcabila si a luat setul secund cu 6-0. Halep a fost surprinsa, insa a preluat rapid controlul.

Simona Halep o invinge pe Irina Begu si merge in semifinale la Madrid dupa un meci electrizant

Simona Halep a invins-o pe Irina Begu si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, dotat cu premii in valoare de 4.7 milioane de dolari.

Jucatoarea in varsta de 24 de ani s-a impus cu 6-3, 0-6, 6-1, la capatul unui meci plin de rasturnari de situatie.

In semifinale, Simona o va intalni pe castigatoarea partidei dintre Patricia Tig si Sam Stosur, ce va incepe la ora 22:30 in direct pe Ziare.com.

Pentru calificarea in semifinale, Simona va primi un cec in valoare de 259.433 de dolari.

De partea cealalta, Irina va ramane cu 131.196 de dolari.

C.S.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Simona Halep Madrid, #Simona Halep Irina Begu , #stiri Simona Halep