Presa internationala, uimita de Simona Halep

Sambata, 18 Mai 2013, ora 08:50
4029 citiri
Presa internationala, uimita de Simona Halep
Sursa:ziare.com

Simona Halep a uimit lumea tenisului cu parcursul excelent in turneul Masters 1000 de la Roma. Dupa ce a eliminat in fazele anterioare cateva din favorite, in sferturile de finala a urmat o alta jucatoare de top sa fie trimisa acasa, Jelena Jankovici din Serbia.

Iata cum comenteaza cateva publicatii performanta tenismenei romance:

Publicatia franceza Sports titreaza "Senzationala Halep " si noteaza : Parcursul ei in capitala italiana este exceptional, pentru ca inaintea Jelenei Jankovici au cazut sub loviturile rachetei sale, jucatoare ca Svetlana Kuznetsova, Agnieszka Radwanska si Roberta Vinci.

Site-ul turneului de la Roma lauda calificarea romancei in penultimul act evidentiind ca "Halep a salvat doua mingi de meci si a invins-o pe Jankovici" aratand apoi ca "a ajuns pentru prima data in cariera intr-o semifinala de asemenea calibru, dupa ce a supravietuit unui adevarat thriller. "

Romanca a comentat astfel intalnirea potrivit site-ului competitiei "Mi-am schimbat strategia dupa primul set. Stiam ca nu am nimic de pierdut."

Eurosport mentioneaza "Romanca Simona Halep (nr.64 WTA) a surprins vineri, in turneul WTA de la Roma, eliminand in sferturile de finala pe sarboaica Jelena Jankovici, numarul 18 in lume cu 4-6, 6-0, 7-5, si s-a convertit in viitoarea adversara a americancei Serena Wiliams, numarul unu mondial" pentru a aminti apoi ca "cele doua s-au intalnit o singura data in urma cu doi ani, la Wimbledon, intr-o intalnire care s-a inheiat in favoarea americancei"

ESPN subliniaza ca "Serena Wiliams o astepata in semifinale pe romanca Simona Halep, cealalta jucatoare calificata, care s-a impus in fata sarboaicei Jelena Jankovici in doua ore si 34 de minute. Castigatoarea a profitat de 9 din cele 12 sanse de a invinge pe care le-a avut fosta jucatare de top 10, de doua ori castigatoare la Roma". In continuarea cei de la ESPN au precizat ca "Halep a fost castigatoare la juniori la Roland Garros in 2008, editie in care Jankovici a ajuns in semifinale la senioare. Doua luni mai tarziu sarboaica a ajuns numarul unu mondial in clasamentul WTA".

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Presa internationala Simona halep, #Simona Halep tenis semifinale Roma , #stiri Simona Halep