Presa italiana: Iata ce se intampla cu adevarat cu Simona Halep

Duminica, 28 Februarie 2016, ora 08:10
10817 citiri
Presa italiana: Iata ce se intampla cu adevarat cu Simona Halep
Foto: fedcup.com

Criza in care Simona Halep se afla continua sa nasca diverse comentarii, expertii din lumea tenisului incercand sa afle care este motivul decaderii unei jucatoare careia i se prevedea un viitor stralucitor.

Piera Camerlingo, unul dintre cei mai apreciati jurnalisti italieni de la publicatia Tennis Circus, a publicat un comentariu despre decaderea Simonei Halep, fiind de parere ca nu starea de sanatate a contat atat de mult.

"Romanca ne-a uimit timp de trei ani cu tenisul sau, insa acum nu mai este capabila sa se exprime la un nivel inalt. Simona este blocata intr-un tunel la capatul caruia nu se mai vede luminita", isi incepe sursa citata comentariul.

Vorbind strict despre problemele Simonei Halep, publicatia italiana mentioneaza ca nu doar accidentarile i-au afectat jocul, ci si greselile tactice.

Conform sursei citate, totul ar fi inceput in momentul in care Simona a hotarat sa-si schimbe stilul de joc, iar de aici a aparut o criza de identitate.

Garbine Muguruza, despre viitorul Simonei Halep: Cu siguranta asta se va intampla

"Cum se explica forma in care se afla? Simona a spus ca a avut probleme la nas si ca avea nevoie de o operatie rapida, iar mai multe accidentari i-au complicat situatia. Totusi, exista mari dubii ca doar accidentarile au contat. Criza de rezultate de acum a inceput la finalul anului trecut, cand Simona a abordat noi tactici in jocul sau.

De aici a aparut o criza de identitate din care nu mai poate iesi. Asta se intampla cu adevarat cu ea. Simona a afisat o dezorganizare tactica si asa a aparut nesiguranta pe teren. De mai multe ori, Simona si-a dezvaluit dificultatile in gestionarea meciurilor. Asta explica fara niciun dubiu inconstanta rezultatelor si, mai mult decat atat, incapacitatea ei de a obtine mari rezultate", a mai scris sursa citata.

Simona Halep va pleca saptamana viitoare in SUA pentru a se pregati in vederea participarii la turneul de la Indian Wells.

Sportiva noastra a castigat anul trecut trofeul si va avea astfel o presiune in plus.

Indian Wells va incepe pe 9 martie in direct pe Ziare.com.

C.S.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Simona Halep presa italiana, #criza Simona Halep , #stiri Simona Halep