Reactia lui Victor Hanescu dupa momentul tensionat dintre Simona Halep si Daniel Dobre

Vineri, 29 Martie 2019, ora 16:11
14179 citiri
Reactia lui Victor Hanescu dupa momentul tensionat dintre Simona Halep si Daniel Dobre
Foto: captura Digi Sport

Fostul tenismen roman Victor Hanescu a vorbit despre momentul tensionat de la Miami dintre Simona Halep si noul ei antrenor, Daniel Dobre.

Hanescu spune ca astfel de momente se pot intampla, dar ca e important "sa ai o atitudine respectuoasa fata de oamenii din staff".

"Am mai zis si eu lucruri traznite. Cand esti pe teren mai ai si nervi, dar trebuie sa ai o atitudine respectuoasa fata de oamenii din staff. Exita o conexiune intre tine si echipa", a spus Victor Hanescu, la ProSport Live.

"Cred ca cei din echipa trebuie sa isi mentina atitudinea de sprijin, nu ce zice Simona. Sunt convins ca cei de acolo chiar isi fac treaba", a continuat fostul tenismen.

Vezi si: Segarceanu dezvaluie motivul real pentru care Simona Halep s-a rastit la propriul antrenor in timpul meciului de la Miami

Simona Halep si-a certat antrenorul in momentul in care l-a chemat pe banca pentru a-i da indicatii in primul set al meciului cu Qiang Wang, din sferturile de finala ale turneului de la Miami.

Fostul numar unu WTA a dialogat pe un ton destul de aspru cu Daniel Dobre, reprosandu-i acestuia ca a aplaudat chiar si atunci cand pierdea puncte.

"Cand gresesc sau face ea punct, nu mai aplaudati toti. Si cand am nevoie, sa fie un pic mai energici baietii aia acolo", i-a transmis Halep lui Dobre.

Tehnicianul a confirmat rapid ca a inteles si, dupa ce i-a oferit indicatiile, a transmis inca o data ca si-a insusit criticile: "Deci aplaudam, clar, si iti dam energie, da?".

#Victor Hanescu Halep Dobre, #Halep Dobre cearta Miami , #stiri Simona Halep
Comentarii