Reactia Ruxandrei Dragomir dupa abandonul Simonei Halep si atacul lui Ilie Nastase

Marti, 07 Aprilie 2015, ora 16:00
9426 citiri
Reactia Ruxandrei Dragomir dupa abandonul Simonei Halep si atacul lui Ilie Nastase
Foto: fedcup.com

Fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir a vorbit in premiera despre decizia Simonei Halep de a nu participa la meciul cu Canada, din Fed Cup.

Intr-o declaratie acordata Ziare.com, fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis a precizat ca Simona Halep nu trebuie blamata pentru decizia pe care a luat-o.

"Ca fosta jucatoare profesionista, nu pot sa o condamn pe Simona Halep pentru aceasta decizie. Tinand cont ca se joaca in Canada, ea ar fi trebuit sa faca un sacrificiu urias pentru a participa la Fed Cup, probabil sa participe la cele doua turnee care sunt in aceasta perioada in zona. Ea a ales sa-si ia o pauza si apoi sa mearga la Stuttgart, iar cum tenisul este un sport individual, Simona nu este de condamnat.

Desigur, pentru jurnalisti poate exista un loc de interpretare, sa spui ca trebuie sa joci pentru tara ta, dar Simona are un obiectiv foarte maret, acela de a ajunge locul unu mondial. Simona la locul unu s-a gandit cand a luat aceasta decizie, iar eu ii ofer tot creditul din lume", a spus Ruxandra Dragomir pentru Ziare.com.

Referitor la declaratiile facute de Ilie Nastase, conform carora Simona Halep se gandeste mai mult la bani decat la tara, Ruxandra Dragomir a mentionat ca absenta Simonei nu va fi o pierdere chiar atat de mare, incat putem castiga in Canada chiar si fara ea.

"Nu m-a surprins declaratia lui Ilie Nastase. Fiecare gandeste cum doreste. Important este ca Simona sa ajunga numarul unu mondial, pentru ca eu cred ca Romania poate castiga in Canada chiar si fara ea. Simona este contestata pentru ca a ajuns la un nivel inalt si asteptarile sunt foarte mari. Eu o inteleg perfect si-i respect decizia", a precizat Ruxandra Dragomir.

Simona Halep si-a luat o scurta vacanta dupa ce in luna martie a castigat turneul de la Indian Wells, iar apoi a ajuns in semifinale la Miami, unde a fost invinsa de Serena Williams.

Urmatorul turneu la care sportiva noastra va participa este cel de la Stuttgart, pe zgura, in Germania, incepand cu 20 aprilie.

Din cauza acestui turneu, Simona Halep a anuntat ca nu va reprezenta Romania in intalnirea din Fed Cup cu Canada, programata incepand cu 18 aprilie.

Confruntarea se va disputa in Canada, pe hard, iar Simona a explicat ca o trecere brusca i-ar afecta programul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus vineri, 19 aprilie, candidatura pentru Primăria Capitalei, el venind cu un tricou pe care era scris „Je suis Pepa Pig!” şi „Şi...
#Simona Halep Fed Cup, #Simona Halep Ruxandra Dragomir , #stiri Simona Halep