Reactia Simonei Halep dupa ce a intrecut-o pe Maria Sharapova in clasamentul WTA

Joi, 23 Aprilie 2015, ora 23:29
20534 citiri
Reactia Simonei Halep dupa ce a intrecut-o pe Maria Sharapova in clasamentul WTA

Simona Halep a comentat performanta reusita joi seara, cand a intrecut-o pe Maria Sharapova in clasamentul WTA, ca urmare a eliminarii rusoaicei in faza optimilor de finala de la Stuttgart.

WTA a intrebat-o pe Simona Halep cum se simte acum, cand a urcat pe locul secund in clasamentul WTA si a intrecut-o pe Maria Sharapova.

"Nu simt presiune. Sunt mandra de asta. Nu este usor pentru ca, asa cum am mai spus, fiecare jucatoare joaca bine la acest nivel. Vreau sa raman concentrata la fiecare meci si sa vad cat departe pot ajunge la fiecare turneu. Asta este cel mai important lucru in mintea mea acum", a declarat Simona Halep.

Apoi, Simona a vorbit si despre obiectivele pe care le mai are in acest sezon.

"Pentru sezonul de zgura vreau sa fac ceva mare la Roland Garros. Dar mai intai sa joc bine aici la Stuttgart, deoarece, asa cum am mai spus, fiecare turneu este important pentru mine. De asemenea, mi-as dori sa joc finala la Madrid. Nu depinde suta la suta de mine. Depinde de tragere, de ziua pe care o prinzi pentru ca totul este deschis si toata lumea joaca bine. Trebuie sa fiu pregatita si sa fac o treaba buna", a afirmat Simona.

Simona Halep a intrecut-o pe Sharapova in clasamentul WTA - oficial

Simona Halep a intrecut-o pe Maria Sharapova in clasamentul WTA si ocupa locul secund, ca urmare a eliminarii pe care rusoaica a suferit-o in optimile de finala.

Simona Halep se va situa pe pozitia a doua in clasamentul pe care WTA il va da publicitatii luni.

Maria Sharapova nu si-a putut apara punctele castigate anul trecut la Stuttgart, astfel ca Simona va fi pe locul doi indiferent de rezultatele pe care le va inregistra la acest turneu.

In acest moment, Simona Halep are garantate 7.670 de puncte WTA, in timp ce Sharapova va ramane cu 7.525.

C.S.

Citeste si:
Simona Halep, mesaj impresionant de Ziua Națională a României. Ce mănâncă pe 1 decembrie
Simona Halep, mesaj impresionant de Ziua Națională a României. Ce mănâncă pe 1 decembrie
Simona Halep se pregătește asiduu pentru turneele de tenis, de anul viitor. Sportiva vrea să uite cât mai repede 2021 și să privească cu încredere spre 2022. Aflată la București,...
Ce așteptări are Simona Halep de la anul 2022
Ce așteptări are Simona Halep de la anul 2022
Simona Halep a declarat că se antrenează "cu plăcere" deja de o săptămână pentru noul sezon şi a precizat că aşteaptă cu încredere anul 2022. "Am făcut tratament după turneul de...