Reactia Simonei Halep dupa victoria de la Roma

Miercuri, 13 Mai 2015, ora 16:20
8589 citiri
Reactia Simonei Halep dupa victoria de la Roma
Foto: WTA

Simona Halep a oferit prima reactie dupa ce a invins-o miercuri pe americanca Alison Riske (locul 45 WTA) si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roma.

Desi s-a impus clar, tenismena noastra spune ca n-a fost un meci tocmai usor.

"N-a fost un meci foarte greu, dar nici foarte simplu. La orice turneu, primul meci e dificil. Ma bucur ca am castigat, pentru ca am nevoie de victorii si cat mai multe meciuri pe zgura", a spus Simona Halep la Dolce Sport.

"Am intrat motivata in teren si am lovit bine cu dreapta. De asemenea, m-am miscat asa cum imi doream. M-a ajutat mult meciul de dublu de marti, pentru ca am reintrat in atmosfera de turneu", a continuat sportiva romanca.

In optimi, Simona o va infrunta pe castigatoarea intalnirii dintre americanca Venus Williams si ucraineana Elina Svitolina: "Amandoua sunt adversare dificile. Venus e mai experimentata si puternica. Dar nu stiu daca am vreo preferata. Sper sa ajung cat mai sus Roma, un turneu special pentru mine", a conchis jucatoarea aflata pe locul 2 in ierarhia WTA.

Pe langa meciul de simplu, Simona va evolua joi si in proba de dublu: "Ma axez in principal pe turneu de simplu, dar mi-ar placea sa castig si la dublu".

Simona Halep s-a calificat fara probleme miercuri dupa-amiaza in optimile de finala ale turneului de la Roma. Tenismena noastra a invins-o in runda a doua pe americanca Alison Riske (locul 45 WTA) in doua seturi, scor 6-3, 6-0.

Simona Halep si-a zdrobit adversara in turul doi la Roma

Turneul de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de 2,1 milioane de dolari, e programat in perioada 11-17 mai.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Simona Halep reactie Roma, #Simona Halep optimi Roma , #stiri Simona Halep