Ziare.com

Simona Halep a dezvaluit ce a scris in mesajul de adio trimis lui Wim Fissette

Marti, 09 Decembrie 2014, ora 14:01

   

Simona Halep a dezvaluit ce a scris in mesajul de adio trimis lui Wim Fissette
Simona Halep a dezvaluit ce a scris in mesajul pe care i l-a trimis lui Wim Fissette, dupa ce a hotarat sa nu mai continue colaborarea cu antrenorul belgian.

Acuzata de Fissette ca n-a avut curajul sa-i dea macar un telefon, Simona spune ca nu ea s-a ocupat de concediere si ca i-a transmis ca a fost un an bun, cu rezultate bune.

"Nu eu l-am angajat, nu eu l-am concediat. Eu i-am dat un mesaj, in care i-am spus ca a fost un an bun, cu rezultate bune, iar el este un om OK. Un om bun", a spus Simona Halep la Dolce Sport.

Simona a mai dezvaluit ca nu stia cine e Wim Fissette in momentul in care a inceput colaborarea cu acesta.

"Doamna Ruzici s-a ocupat de colaborarea mea cu dansul. Dansa mi l-a recomandat, eu habar n-aveam cine este, nu vorbisem niciodata cu el. Mi-a spus sa incerc si i-am raspuns ca pana la Roland Garros voi incerca printr-un contract. S-a incheiat contractul si am dorit sa continuam apoi pana dupa turneul din Singapore", a povestit tenismena noastra.

Cu Wim Fissette antrenor, Simona a cucerit doua turnee (Doha si Bucuresti) si a ajuns in trei finale (Madrid, Roland Garros si Turneul Campioanelor).

In 2015, Simona va fi antrenata de Victor Ionita.

I.G.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3139 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor