Exclusiv Simona Halep, aproape sa dea lovitura vietii

Luni, 07 Iulie 2014, ora 15:02
21966 citiri
Exclusiv Simona Halep, aproape sa dea lovitura vietii
Foto: wimbledon.com

Simona Halep a parasit turneul de la Wimbledon in semifinale, insa marea lovitura este pe cale sa o dea prin semnarea unui contract care ii va schimba radical viata.

Surse autorizate au dezvaluit in exclusivitate pentru Ziare.com ca Simona Halep este aproape sa semneze cu IMG World, cea mai mare companie de management sportiv din intreaga lume.

Primele contacte au avut loc la Londra, unde oamenii din staff-ul Simonei Halep au stat de vorba cu Fernando Soler, seful departamentului Tenis din cadrul IMG. Discutiile au fost mai mult de principiu, insa cele doua parti au stabilit o noua runda de negocieri, pe durata US Open, la finalul lunii august.

Contactat de Ziare.com, Fernando Soler a dorit sa pastreze misterul asupra negocierilor. "In acest moment nu avem de facut niciun comentariu despre acest interes", ne-a declarat Soler.

Din informatiile Ziare.com, in cazul in care intelegerea se va parafa, Simona Halep va plati un comision de 20 de procente din contractele de sponsorizare pe care le va primi prin intermediul IMG.

Totusi, firma de management sportiv nu va incasa niciun ban din premiile pe care Simona Halep le va primi in urma rezultatelor de la turneele de tenis.

Ce va face IMG pentru Simona Halep

Semnarea unui contract cu IMG ar reprezenta pentru Simona Halep un nou inceput. IMG se va ocupa de cooptarea sponsorilor si de promovarea imaginii jucatoarei in varsta de 22 de ani.

Cati bani a castigat, cu adevarat, Simona Halep la Wimbledon

Firma de management sportiv din America are o influenta uriasa in lumea tenisului, ocupandu-se, pe langa reprezentarea jucatorilor, si de organizarea unor turnee sau de vanzarea drepturilor de televizare.

Novak Djokovici si Maria Sharapova sunt cei mai importanti jucatori reprezentanti de IMG, iar cei doi recunosc ca dupa ce au semnat contractele au inregistrat un boom financiar.

29 de milioane de dolari a castigat Maria Sharapova anul trecut, dintre care 23 de milioane au fost produse doar din contracte de sponsorizare.

Rafael Nadal si Roger Federer au facut un salt urias din punct de vedere financiar in perioada in care au fost reprezentanti de IMG, dar cei doi au hotarat sa paraseasca firma pentru a incepe pe cont propriu.

Colega cu Beckham si Kobe Bryant

De-a lungul timpului, Gica Hagi, Gica Popescu sau Dan Petrescu au avut un contract de reprezentare cu o firma din Romania asociata a IMG World, insa niciodata un sportiv din tara noastra nu a fost reprezentat de compania-mama, cu sediul in America.

Halep are astfel sansa de a intra in istorie si de a-si schimba, definitiv, destinul. La IMG, Halep poate fi colega cu nume precum David Beckham, Kobe Bryant sau Kate Upton.

Ocupanta locului 3 in clasamentul WTA are in prezent un singur contract de sponsorizare, cu Adidas, ce-i poate aduce in jur de 1 milion de euro anual, daca-si indeplineste bonusurile de performanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Simona Halep management IMG, #Simona Halep contract IMG, #Simona Halep negocieri IMG , #stiri Simona Halep