Simona Halep are cel mai bun inceput de turneu de Mare Slem de la Wimbledon 2017 incoace

Duminica, 26 Ianuarie 2020, ora 18:58
7573 citiri
Simona Halep are cel mai bun inceput de turneu de Mare Slem de la Wimbledon 2017 incoace
Foto: wtatennis.com

Simona Halep are de departe cel mai bun start intr-un turneu de Mare Slem dupa trei ani, tenismena noastra avand trei victorii la rand fara set pierdut la Melbourne, in cadrul Australian Open.

Fostul lider mondial WTA are parte de un debut perfect in Australia, acolo unde are 3 victorii la rand fara set pierdut, unul dintre cele mai bune debuturi ale sale intr-un turneu de Grand Slam.

Aici la Melbourne, Halep a trecut in prima faza de Jennifer Brady din SUA cu 7-6, 6-1, apoi de Harriet Dart, scor 6-2, 6-4, si de Yulia Putintseva, scor 6-1, 6-4. Nu e singura sportiva insa de la Antipozi care are pana acum un parcurs perfect, Iga Swiatek si Kiki Bertens fiind si ele tenismene cu 6-0 palmares la seturi pana in optimile de finala.

Un fost antrenor al Simonei Halep pariaza pe Elise Mertens in meciul din optimile de finala de la Australian Open

Cu poloneza, Halep se si poate intalni in sferturi, daca ea o va invinge pe Mertens, iar Iga va trece de Anett Kontaveit din Estonia.

Ultima performanta de acest gen a Simonei Halep a fost bifata la Wimbledon 2017, cand dupa trei tururi locul 3 mondial WTA avea la fel un start perfect. Atunci, le invingea pe Marina Erakovici, Beatriz Haddad Maia si Shuai Peng. Mai mult chiar, a mai bifat si in optimi o victorie cu 2-0 la seturi, cu Vika Azarenka, scor 7-6 (3), 6-2. Romanca avea sa fie invinsa de Johanna Konta in sferturi, scor 7-6 (2), 6-7 (5), 4-6, cand sportiva nascuta la Constanta pierdea si sansa de a deveni si lider mondial WTA.

In 2015, Halep incepea la fel de bine la Australian Open, cand incepea cu victorii la 0 in primele 3 faze, pe atunci fiind tot cap de serie 3, in partidele cu Karin Knapp, Jarmila Gajdosova si Bethanie Mattek-Sands. Avea sa piarda in acel an cu Ekaterina Makarova, in sferturi.

Meciul dintre Simona Halep si Elise Mertens va incepe luni dimineata la ora 2, urmand sa fie transmis LIVE text pe Ziare.com, iar la TV va putea fi urmarit pe EuroSport.

Simona Halep poate face un salt important in clasamentul castigurilor financiare all-time, daca o va invinge pe Elise Mertens la Australian Open

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Simona Halep start perfect de Australian, #Halep start fara greseala Mare Slem , #stiri Simona Halep
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Simona Halep are cel mai bun inceput de turneu de Mare Slem de la