Simona Halep, criticata pentru mesajul adresat Guvernului

Vineri, 12 Aprilie 2019, ora 07:00
32315 citiri
Simona Halep, criticata pentru mesajul adresat Guvernului

Simona Halep este criticata pentru faptul ca a incercat sa faca "lobby" si sa forteze mana politicienilor pentru a rezolva situatia de la Federatia Romana de Tenis in favoarea lui George Cosac (foto, in dreapta).

Federatia Romana de Tenis nu mai primeste finantare inca din 2017, dupa ce instanta a decis ca George Cosac a fost ales presedinte in urma unei sedinte la care au participat cluburi ce nu aveau drept de vot.

Cosac a mizat pe prietenia pe care o are cu Simona Halep, iar sportiva noastra a cerut Guvernului sa rezolve situatia.

"Cred ca Federatia Romana de Tenis ar trebui sa fie recunoscuta de Guvern si finantata pentru ca cei care sufera sunt juniorii", a spus Simona Halep la Pro TV.

In schimb, Marius Vecerdea, omul care a facut plangerea in instanta, a criticat-o dur pe Simona, sustinand ca sportiva ar fi fost recompensata financiar pentru a face acest lobby.

"Nu mi se pare deloc potrivit ca ei, sportivii, sa se implice in astfel de masinatiuni politice. In schimb, nu isi fac o simpla datorie de a cere transparenta la FRT. Ei, in calitatea lor de reprezentanti ai Romaniei, ar trebui sa solicite si sa spuna ce sume se vireaza de la Federatia Internationala in contul Federatiei Romane. Ei au dreptul si obligatia morala sa afle ce se intampla cu banii.

Merg la juniori, unde merg?! Acum au luat niste bani doar ca sa vorbeasca impotriva minstrului si pro Cosac? Daca tu, ca sportiv, vorbesti doar cand primesti niste bani, nu mi se pare deloc in regula", a spus Vecerdea pentru Gsp.

Chiar daca au trecut aproape doi ani de la momentul in care instanta nu a validat alegerile, George Cosac a continuat, totusi, in functia de presedinte, iar acum spera sa primeasca sprijinul politicienilor pentru a rezolva situatia.

El a avut astfel mai multe intrevederi cu ministrul Tineretului si Sportului, iar vineri va avea loc o noua Adunare Generala la federatie.

Marius Vecerdea a mai dezvaluit in trecut ca George Cosac este partenerul de tenis al lui Liviu Dragnea. Pe de alta parte, Vecerdea este finul lui Klaus Iohannis.

Citeste si:
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
După ce în ultimii doi ani președintele Klaus Iohannis a lansat atacuri din ce în ce mai acide la adresa PSD, iar anul trecut spunea despre partidul condus de Marcel Ciolacu că este...
Reglare de conturi la vârful PSD Iași. Președintele organizației îl acuză pe fostul secretar general că l-a agresat
Reglare de conturi la vârful PSD Iași. Președintele organizației îl acuză pe fostul secretar general că l-a agresat
Reglări de conturi la vârful PSD Iași. Preşedintele Maricel Popa îl acuză pe Vasile Cîtea că l-ar fi strâns de gât, obţinând schimbarea acestuia din funcţia de secretar general al...
Sursa: Ziare.com