Simona Halep da cartile pe fata: Ce spune despre accidentare, Fed Cup si obiectivul de la Roland Garros

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 07:14
4642 citiri
Simona Halep da cartile pe fata: Ce spune despre accidentare, Fed Cup si obiectivul de la Roland Garros

Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, a dat cartile pe fata si a vorbit despre toate problemele cu care s-a confruntat in ultima vreme.

Numarul 5 in clasamentul mondial marturiseste ca a trecut cu bine peste interventia chirurgicala la care a fost supusa in urma cu o luna si spune ca aceasta nu putea fi evitata.

"Am suferit operatia pentru ca era necesar. Asa a considerat doctorul, iar eu i-am ascultat sfatul. Mi-am revenit foarte repede si sunt apta de joc. Mica pauza pe care am luat-o mi-a prins bine, astfel refacandu-ma in totalitate. Ma simt bine si am un potential de 100% pentru a incepe meciurile", a spus Halep pentru ProSport.

In ceea ce priveste meciul cu Serbia, din Fed Cup, sportiva in varsta de 22 de ani crede ca va fi o partida echilibrata, in care publicul va face diferenta.

"Va fi un meci foarte greu, impotriva unor jucatoare bune, mai ales ca Ivanovic a castigat un turneu de Grand Slam si are mare experienta. In pofida acestui fapt, sunt increzatoare ca vom triumfa in aceasta confruntare. Sarboaicele lupta exemplar, noi de asemenea, iar publicul ne-ar putea ajuta sa facem diferenta. Datorita spectatorilor vom avea un avantaj important. Eu voi oferi tot ce pot pe teren, asa cum fac la fiecare partida. Vrem sa intram in a doua Grupa Mondiala, pentru ca ar fi o dezamagire sa o luam de la capat si sa mergem din nou in grupa de calificare de la Budapesta."

Intrebata despre obiectivul pe care si l-a impus pentru Roland Garros, turneu de Mare Slem pe care anunta in trecut ca vrea sa il castige, Simona spune acum ca vrea doar sa se impuna in fiecare meci si sa avanseze cat de mult va putea.

"Ma voi concentra pe fiecare meci, dar nu am niciun obiectiv clar. Sper sa castig cat mai multe meciuri si sa fiu apta sa-mi fac jocul", a incheiat Halep.

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis din istoria Romaniei, cel putin in ceea ce priveste locul atins in clasamentul mondial.

Constanteanca le-a depasit, din acest punct de vedere, pe Virginia Ruzici si pe Irina Sparlea.

Halep va reveni pe terenul de joc la sfarsitul acestei saptamani, cand va evolua in meciurile de Fed Cup cu Serbia.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Simona Halep accidentare, #Simona Halep Romania Fed Cup, #Simona Halep Roland Garros 2014 , #stiri Simona Halep