Simona Halep, despre Ion Tiriac, turneul de la Madrid si problemele cu accidentarile

Vineri, 02 Mai 2014, ora 20:53
4067 citiri
Simona Halep, despre Ion Tiriac, turneul de la Madrid si problemele cu accidentarile

Simona Halep a vorbit vineri despre Ion Tiriac, turneul de la Madrid, care va incepe saptamana urmatoare, si problemele pe care le are cu accidentarile.

Tenismena noastra isi aminteste cu mare placere de anul trecut, cand Ion Tiriac i-a dat un wild card (invitatie directa pe tabloul principal) si care, spune ea, a ajutat-o enorm in cariera.

"Turneul de la Madrid inseamna foarte mult pentru mine. Anul trecut, domnul Tiriac mi-a dat wildcard si m-a ajutat enorm. Chiar daca am pierdut din primul tur, acolo mi-am dat drumul la joc am inceput sa cred in jocul meu si in mine. Sper ca, odata si-odata, sa trec cateva tururi aici si sa joc un tenis frumos", a spus Simona Halep pentru Digi Sport.

Tiriac, gest superb pentru Simona Halep

In ultima perioada, Simona a fost macinata de problemele cu accidentarile, dar se declara apta pentru turneul din capitala Spaniei.

"Sunt bine, pot spune ca sunt la un nivel destul de ridicat, dar nu cel mai bun. Lucrez in fiecare zi si muncesc pentru a atinge nivelul cel mai inalt. Sunt bine si sper sa fac o treaba buna aici, la Madrid. E un tablou OK, toate meciurile sunt grele. Joc cu o adversara venita din calificari, care va fi acomodata cu terenul. Eu ma voi antrena zilnic si sper sa trec de primul tur si sa mergem cat mai departe", a mai spus tenismena noastra.

In primul tur al competitiei spaniole, sportiva nascuta la Constanta va intalni o jucatoare din calificari: "Sunt si avantaje, dar si dezavantaje, atunci cand intalnesti o adversara venita din calificari. Dezavantajul meu este ca ea a mai jucat meciuri aici, in club, dar avantajul e ca sunt odihnita si ea poate fi obosita din calificari".

Tragerea la sorti a turneului de la Madrid: Cu cine vor juca Simona Halep si Sorana Carstea

Turneul de la Madrid, patronat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de 4 milioane de euro, se va desfasura in perioada 5-11 mai.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Simona Halep despre Ion Tiriac, #Simona Halep turneu Madrid, #Simona Halep accidentari , #stiri Simona Halep