Simona Halep primeste un sfat pretios din SUA: Ce trebuie sa faca in 2015

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 06 Decembrie 2014, ora 20:27
4736 citiri
Simona Halep primeste un sfat pretios din SUA: Ce trebuie sa faca in 2015
Foto: Facebook/ Simona Halep

Simona Halep este deja un nume cunoscut in tenisul feminin, insa expertii din Statele Unite cred ca ea trebuie inca sa lucreze pentru a realiza o performanta cu adevarat notabila, cum este castigarea unui turneu de Grand Slam.

Cei de la Bleacher Report au publicat recent, sub semnatura lui Joe Kennard, un material in care ii transmit mai multe sfaturi Simonei.

Americanii sustin ca marea slabiciune a lui Halep este una de ordin mental, ea pierzandu-se de multe ori in meciurile cu miza importanta.

"Atunci cand joaca agresiv si loveste asa cum stie, Simona paote invinge orice adversara. Insa de prea multe ori, mai ales in meciurile importante, ea s-a complacut in vechiul ei stil pasiv. Agresivitatea din timpul jocului este un aspect pe care chiar Simona vrea sa si-l imbunatateasca.

Romanca este o jucatoare care sta foarte bine din punct de vedere fizic, joaca excelent pe linia de fund si stie sa se apere. Ea nu va rata prea multe lovituri atunci cand va juca la siguranta. Problema este ca acest stil nu ii va aduce trofeele importante.

Un cliseu vechi este mai adevarat ca niciodata: norocul tine cu cei indrazneti. Daca romanca in varsta de 23 de ani vrea sa se bata cu cele mai bune adversare si sa castige trofee importante trebuie sa riste mai mult", scriu americanii.

Aceste sfaturi nu reprezinta o noutate pentru Simona Halep, care a declarat de mai multe ori ca este constienta de faptul ca trebuie sa fie mai agresiva.

Insa, din pacate, de multe ori, ea si-a pierdut motivatia si agresivitatea in timpul unor meciuri, atunci cand a inceput foarte bine, insa a fost coplesita de adversarele mai experimentate.

Simona Halep va reveni pe terenul de joc in prima saptamana a anului 2015, cand va evolua la Shenzen, in China.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
Ultimul studiu elaborat de Parlamentul European care analizează sumele încasate de top 100 beneficiari din PNRR-urile fiecărui stat membru UE ne plasează pe ultimul loc din Europa în ceea ce...
#Simona Halep presa SUA, #Simona Halep sfat SUA, #Simona Halep presa americana , #stiri Simona Halep