Simona Halep, pusă pe glume cu spectatorii de la Moscova: ”Joc din nou cu o rusoaică?”

Joi, 21 Octombrie 2021, ora 21:29
4916 citiri
Simona Halep, pusă pe glume cu spectatorii de la Moscova: ”Joc din nou cu o rusoaică?”

Simona Halep a întrebat, zâmbind, la interviul de pe teren după meciul cu Veronika Kudermetova, dacă va juca în turul următor împotriva altei rusoaice. Halep a trecut în turul I al Kremlin Cup de Anastasia Potapova şi în optimi de Kudermetova, dar în sferturi misiunea ei va fi mult mai grea, cu Maria Sakkari din Grecia.

"A fost un meci greu. Ştiam că, deşi am câştigat primul set, o să fie o luptă dură. Am jucat una împotriva celeilalte anul acesta şi ştiam că este o foarte puternică adversară. A trebuit să rămân foarte concentrată până la final. Şi-a ridicat nivelul în al doilea set, iar eu am făcut câte greşeli uşoare şi am luat câteva decizii greşite. Ea a jucat foarte bine şi a fost cu adevărat greu să termin meciul în două seturi.

(n.r. - despre public) Vă mulţumesc că aţi venit! Este întotdeauna o plăcere să joc aici. Fanii au fost foarte corecţi azi, m-au susţinut şi pe mine, ceea ce apreciez cu adevărat. Este întotdeauna o plăcere să joc la Moscova, aşa că sper ca data viitoare să joc un tenis bun. Joc din nou cu o rusoaică în turul următor sau nu?", a spus Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 8, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale Kremlin Cup, după ce a învins-o, cu scorul de 6-1 7-6 (4) pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 32 WTA.

Simona Halep va evolua, vineri după-amiază, cu Maria Sakkari din Grecia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 3, în sferturi.

Citeste si:
Ce așteptări are Simona Halep de la anul 2022
Ce așteptări are Simona Halep de la anul 2022
Simona Halep a declarat că se antrenează "cu plăcere" deja de o săptămână pentru noul sezon şi a precizat că aşteaptă cu încredere anul 2022. "Am făcut tratament după turneul de...
Simona Halep speriată de Omicron, noua tulpină a SARS- CoV -2. Decizia extremă luată de tenismenă
Simona Halep speriată de Omicron, noua tulpină a SARS- CoV -2. Decizia extremă luată de tenismenă
Simona Halep a anunţat că nu va mai participa la turneul demonstrativ din Africa de Sud, după ce în această ţară a apărut o tulpină a virusului Sars-CoV-2, care îi îngrijorează pe...