Simona Halep si-a aflat adversara din finala la Beijing: E intr-o forma de exceptie

Sambata, 07 Octombrie 2017, ora 16:13
19593 citiri
Simona Halep si-a aflat adversara din finala la Beijing: E intr-o forma de exceptie
Foto: Twitter/China Open

Simona Halep a aflat numele adversarei pe care o va intalni in finala turneului de la Beijing.

Reprezentanta noastra, care sambata dimineata a invins-o pe Jelena Ostapenko si a urcat pe locul 1 WTA, va juca in ultimul act cu Caroline Garcia, ocupanta locului 15.

Dupa ce vineri seara a eliminat-o dramatic pe Elina Svitolina, frantuzoaica in varsta de 23 de ani a trecut in semifinale de Petra Kvitova.

Jucatoarea din Franta, care incepand de saptamana viitoare va patrunde in Top 10 WTA, s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 7-5.

Caroline Garcia traverseaza o perioada de-a dreptul incredibila: saptamana trecuta a castigat turneul de la Wuhan, iar acum a ajuns in ultimul act la Beijing.

La cele doua turnee, Garcia, cu sanse reale de a prinde ultimul loc ce duce la Turneul Campioanelor in detrimentul Johannei Konta, a eliminat jucatoare mult mai bine clasate, precum Angelique Kerber, Dominika Cibulkova sau Elina Svitolina.

Simona Halep si Caroline Garcia s-au mai intalnit pana in prezent de doua ori, ambele dispute fiind castigate de reprezentanta noastra:

2016, Sydney: 6-4, 2-6, 6-1;

2017, Openul Canadei: 6-4, 6-2.

Finala dintre Simona Halep si Caroline Garcia va avea loc duminica, de la ora 11:30, urmand a fi transmisa in direct de site-ul Ziare.com.

Ati putut urmari, in direct pe site-ul Ziare.com, cea de-a doua semifinala feminina de la Beijing, in care se intalnesc Petra Kvitova si Caroline Garcia:

Petra Kvitova - Caroline Garcia 3-6, 5-7

ora 16:12 - Caroline Garcie se impune in doua seturi si va juca finala cu Simona Halep.

- Caroline Garcia isi adjudeca primul set cu 6-3, dupa o evolutie impresionanta, cum, de altfel, a tot jucat in ultimele doua saptamani.

- Inceput excelent al frantuzoaicei, care s-a desprins aproape imediat la 4-0.

ora 14:40 - A inceput partida.

INFO: Petra Kvitova se afla pe locul 18 in ierarhia WTA, in timp ce Caroline Garcia ocupa pozitia a 15-a.

INFO: Castigatoarea acestei partide o va intalni in finala pe Simona Halep, care a invins-o in prima semifinala a zilei pe Jelena Ostapenko, scor 6-2, 6-4.

Finala feminina de la Beijing va avea loc duminica, la o ora ce urmeaza a fi anuntata de organizatori.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Simona Halep Caroline Garcia, #Simona Halep adversara finala, #Simona Halep finala Beijing , #stiri Simona Halep