Simona Halep si-a aflat adversarele de la Roma

Vineri, 08 Mai 2015, ora 20:06
17730 citiri
Simona Halep si-a aflat adversarele de la Roma
Foto: Internazionali BNL D\'Italia

Simona Halep si-a aflat, vineri seara, adversarele posibile din cadrul turneului de la Roma, dotat cu premii in valoare de 2,7 milioane de dolari, ce se va desfasura saptamana viitoare.

Sportiva noastra va incepe direct din turul doi, unde o va intalni pe castigatoarea disputei dintre Varvara Lepchenko (30 WTA) si Alison Riske (45 WTA).

Simona ar putea avea un meci de top in optimile de finala, impotriva lui Venus Williams (16 WTA). O alta adversara posibila pentru optimi este Garbine Muguruza.

In sferturile de finala, Simona poate da peste rusoaica Ekaterina Makarova, locul 8 WTA, in fata careia si-a luat recent revansa dupa infrangerea de la Australian Open.

De asemenea, in semifinale, Simona se poate duela cu Petra Kvitova. Astfel, Simona a scapat de Maria Sharapova, aflata pe partea de tablou a Serenei Williams.

Turneul de la Roma va incepe luni.

Ziare.com a transmis in exclusivitate ceremonia de la Roma:

20:02 - In turul doi, Simona Halep o va intalni pe castigatoarea disputei dintre Flavia Pennetta si Alison Riske. In primul tur va avea bye.

19:48 - In optimile de finala, Simona Halep o poate inalni pe Venus Williams.

19:42 - In sferturi mai putem avea urmatoarele meciuri: Serena - Ana Ivanovici, Sharapova - Wozniacki si Bouchard - Kvitova.

19:40 - In sferturile de finala, Simona o poate intalni pe Ekaterina Makarova.

19:39 - Simona Halep scapa de Maria Sharapova! Este pe aceeasi parte de tablou cu Petra Kvitova, pe care o poate intalni in semifinale!

19:31 - A inceput ceremonia!

Simona Halep este considerata a doua favorita a competitiei, dupa Serena Williams.

Anul trecut, Simona s-a retras inaintea meciului din optimi din cauza unei accidentari. Turneul a fost castigat de Serena Williams.

Organizatorii de la Roma ofera premii in valoare de 2,7 milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Simona Halep Roma, #Simona Halep adversare Roma , #stiri Simona Halep