Simona Halep vine cu o veste excelenta dupa primele antrenamente pe zgura

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 15:00
6186 citiri
Simona Halep vine cu o veste excelenta dupa primele antrenamente pe zgura

Dupa o pauza de aproximativ o luna, Simona Halep a revenit pe teren si a efectuat deja primele antrenamente pe zgura.

Sportiva noastra a inceput sedintele de pregatire pentru cel mai important moment al anului pentru ea, in care de aparat peste 3.000 de puncte.

Prezenta la Cluj, Simona a spus totusi ca se simte excelent si ca a trecut peste problemele medicale care au impiedicat-o sa aiba rezultate mai bune in SUA.

"Nu am nicio problema, m-am antrenat foarte bine! Sunt gata de sezonul de zgura si sper sa fie bine! Important este ca sunt bine si nu am probleme medicale", a spus Simona.

Sportiva noastra va disputa primele meciuri pe zgura din 2018 la finalul acestei saptamani, in cadrul confruntarii Romania - Elvetia, din barajul pentru Grupa Mondiala I a Fed Cup.

Apoi, de saptamana viitoare, Simona va participa la turneul de la Stuttgart, unde anul trecut a ajuns pana in semifinale.

In calendarul Simonei mai sunt prezente inca trei turnee pe zgura: Madrid, Roma si Roland Garros. Anul trecut, Simona a castigat turneul de la Madrid si a disputat finale la Roma si Roland Garros.

C.S.

Citeste si:
Ucidere din culpă? Iohannis&Cîțu au văzut micile sicrie?
Ucidere din culpă? Iohannis&Cîțu au văzut micile sicrie?
La secțiile de terapie intensivă sunt aproape 50 de copii infectați cu Covid-19, care se zbat între viață și moarte. Nu toți pot fi salvați. Săptămâna trecută au murit deja unii,...
Istoria guvernelor României
Istoria guvernelor României
O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
Sursa: Ziare.com