Thierry Van Cleemput, noul antrenor al Simonei Halep

Luni, 21 Ianuarie 2019, ora 14:28
12317 citiri
Thierry Van Cleemput, noul antrenor al Simonei Halep
Foto: captura YouTube

Thierry Van Cleemput o va pregati pe Simona Halep in perioada urmatoare.

Ceea ce a pornit ca un zvon aparut se confirma. Antrenorul belgian va fi alaturi de tenismena noastra la turneele de la Doha si Dubai, programate in luna februarie.

"Thierry Van Cleemput, fostul antrenor al lui David Goffin, o va antrena o perioada de proba pe Simona Halep, la Doha si Dubai", se arata intr-un anunt pe Twitter.

Reprezentanta noastra, care risca sa piarda prima pozitie in clasamentul WTA, va reveni pe teren in weekendul 9-10 februarie, cu ocazia jocului de Fed Cup dintre Cehia si Romania.

Apoi, Simona va lua parte la Qatar Total Open, programat la Doha in perioada 11-16 februarie si dotat cu premii in valoare totala de 916.131 de dolari.

Dupa turneul din Qatar, tenismena romana se va deplasa la Dubai, unde intre 17 si 23 februarie va lua parte la openul dotat cu premii in valoare totala de 2,82 de milioane de dolari.

Vezi si:

Antrenor din 1993, belgianul nascut la Binche l-a pregatit in ultimii cinci ani David Goffin, colaborare incheiata chiar saptamana trecuta dupa eliminarea tenismenului in varsta de 28 de ani de la Melbourne.

Sub bagheta sa, tenismenul belgian a castigat 4 turnee si a ajuns pana pe locul 7 in clasamentul ATP. De asemenea, in 2017 a disputat finala Turneului Campionilor, pierduta in fata bulgarului Grigor Dimitrov.

Inainte de startul colaborarii cu David Goffin, Thierry Van Cleemput a mai lucrat cu Olivier Rochus (1993-1997) si Steve Darcis (2011-2012), in timp ce in perioada 2002-2005 a fost in staff-ul echipei de Cupa Davis a Belgiei.

E casatorit, are doi copii si detine o afacere cu vinuri in tara sa natala.

Simona Halep a fost pregatita in ultimii 4 ani de Darren Cahill, iar la Australian Open 2019 l-a avut in staff-ul ei pe antrenorul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Florin Segarceanu.

I.G.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Thierry Van Cleemput antrenor, #Simona Halep nou antrenor , #stiri Simona Halep