Tragere la sorti cu ghinion pentru Simona Halep la US Open: nu scapa de Sharapova!

Joi, 21 August 2014, ora 19:29
12457 citiri
Tragere la sorti cu ghinion pentru Simona Halep la US Open: nu scapa de Sharapova!

Simona Halep a avut ghinion la tragerea la sorti in care s-a stabilit tabloul de concurs de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, ce va debuta saptamana viitoare.

Jucatoarea in varsta de 22 de ani se poate intalni din nou in sferturile de finala cu rusoaica Maria Sharapova.

Potrivit previziunilor, Halep ar urma s-o intalneasca in optimi pe italianca Sara Errani sau pe americanca Venus Williams, iar in semifinale pe Agnieszka Radwanska.

Maria Sharapova incepe US Open cu un meci impotriva Mariei Kirilenko, iar in optimi poate da peste daneza Caroline Woznicacki, fost numar unu in lume.

Halep si Sharapova s-au intalnit de cinci ori pana acum, rusoaica iesind de fiecare data invingatoare.

In primul tur, Halep o va intalni pe americanca Danielle Rose Collins, care nici macar nu face parte din clasamentul WTA. Collins, in varsta de 21 de ani, a primit un wild card din partea organizatorilor.

In turul doi, Halep o va intalni pe castigatoarea disputei dintre Maria Torro Flor si Jana Cepalova.

Ziare.com a transmis in direct tragerea la sorti:

19:20 Conform previziunilor, in sferturi putem avea urmatoarele meciuri: Halep - Sharapova, Serena - Ivanovici, Kvitova - Bouchard si Kerber - Radwanska.

19:19 - In primul tur, Simona Halep o va intalni pe americanca Danielle Rose Collins.

19:18 - In optimile de finala, Halep poate da peste italianca Sara Errani sau peste Venus Williams.

19:17 - Simona Halep se poate intalni in sferturi cu Maria Sharapova! In optimi, Sharapova poate da peste daneza Caroline Wozniacki, fost numar unu in lume.

19:16 - Simona Halep este pe aceeasi parte de tablou cu poloneza Agnieszka Radwanska, pe care o poate intalni in semifinale.

19:09 - Serena Williams o va intalni pe Taylor Townsend in primul tur.

19:04 - A inceput ceremonia!

Simona Halep este cap de serie numarul doi la turneul de la Flushing Meadows, ultimul de Grand Slam din acest an.

Romanca va afla totodata si adversarele pe care le poate intalni in fazele superioare ale competitiei.

Romania mai este reprezentata la feminin de Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Carstea si Alexandra Dulgheru. La masculin nu avem niciun reprezentant pe tabloul de simplu.

US Open va debuta pe 25 august.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Simona Halep adversar US Open, #Simona Halep US Open, #adversara Simona Halep US Open, #program Simona Halep , #stiri Simona Halep