Un oficial din echipa Simonei Halep dezminte si el consilierea lui Boris Becker: Nu e nimic adevarat

Joi, 27 Decembrie 2018, ora 16:04
3577 citiri
Un oficial din echipa Simonei Halep dezminte si el consilierea lui Boris Becker: Nu e nimic adevarat
Foto: Twitter / Boris Becker

Unul dintre oamenii care fac parte din echipa Simonei Halep a tinut sa lamureasca aceasta stire in ce priveste cooptarea lui Boris Becker in postura de consultant/consilier pentru sportiva noastra in ce priveste viitorul sezon 2019 al WTA.

Dupa ce miercuri seara, cotidianul Libertatea a oferit in premiera aceasta stire, conform careia Becker va deveni din sezonul viitor consultantul Simonei si va avea si un salariu lunar de 20.000 de euro, fostul numarul 1 mondial ATP din Germania s-a hotarat sa vorbeasca si sa nege total aceasta informatie:

"Nu e adevarat, am participat la o petrecere in Romania doar pentru a-l face fericit pe prietenul meu, Ion Tiriac, fostul meu manager. Imi place foarte mult Simona Halep, dar nu-i voi deveni antrenor sau consilier. Nu zace niciun pic de adevar in informatia raspandita in presa", a fost declaratia lui Becker pentru agentia germana de presa SID.

Prima reactie a lui Boris Becker, dupa ce s-a aflat ca ar putea fi viitorul consultant al Simonei Halep

Ultima interventie pe acest subiect a avut-o Cosmin Hodor, cel care detine functia de manager de comunicare al Simonei Halep, a infirmat si el aceasta posibilitate, intr-un interviu pentru cei de la ProSport: "Nu e nimic adevarat. Prezenta lui Becker a fost o surpriza pe care echipa Stejarii a facut-o la acel eveniment membrilor", puncta Hodor.

Boris Becker a fost lider mondial al baietilor timp de 12 saptamani, a castigat Wimbledonul la doar 17 ani, iar apoi a mai triumfat la Londra in alte doua randuri, castigand de douri si Australian Open, plus o data si US Open.

El detine in palmares si aurul olimpic de la Barcelona, JO din 1992, in proba de dublu.

D.A.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#un oficial din echipa Simonei Halep, #nu se pune problema Becker consilier, #dezmintire stire Becker alaturi de Simona , #stiri Simona Halep
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Un oficial din echipa Simonei Halep dezminte si el consilierea lui