Wim Fissette, pus la punct dupa atacul la adresa Simonei Halep

Marti, 11 Noiembrie 2014, ora 18:15
7185 citiri
Wim Fissette, pus la punct dupa atacul la adresa Simonei Halep

Antrenorul belgian Wim Fissette este contrazis dupa ce a declarat ca a avut un rol foarte important in obtinerea unor rezultate la care "Simona Halep nici nu indraznea sa viseze".

Antrenorul Florin Segarceanu ii aminteste lui Fissette ca Simona Halep era deja o jucatoare consacrata in momentul in care a inceput colaborarea dintre cei doi (locul 10 WTA).

"Simona este un self-made, un sportiv care s-a facut singur, nu a fost facut de catre un antrenor anume. Nu-mi fac griji in privinta carierei ei. Urcusul Simonei n-a inceput cu Fissette, de la inceputul anului, ci de un an si jumatate, de cand era cu Mlendea, cel care i-a fost mai mult un sparring-partner. Cu Marcu a urcat, de asemenea", a spus Segarceanu pentru SportNews.

Apoi, Segarceanu a explicat motivul pentru care relatia dintre Halep si Fissette nu a functionat.

"In tenisul feminin este o chimie mai deosebita. Intre Simona si Wim Fissette n-a existat aceasta chimie. Mi-a fost intarita aceasta opinie de faptul ca nu intra pe teren intre seturi, sa-i dea sfaturi, iar momente dificile au existat. N-a existat comunicare sau cel putin, aceasta n-a fost cum si-a dorit Simona. Simona nu a gasit persoana in care sa aiba incredere. Ea este mai introvertita, iubeste familia, calatoreste cu ea. Era vorba despre un antrenor care nu stia limba ei, avea nevoei de traducere, lucrurile pareau complicate. Nu a gasit persoana in care sa aiba totala incredere", a conchis Segarceanu.

Wim Fissette lanseaza un atac fara precedent - ce spune despre Halep si Tiriac

Reactia lui Segarceanu vine dupa ce Wim Fissette a acuzat-o pe Simona Halep ca s-a schimbat mult in ultimul an, transformandu-se "dintr-o fata timida intr-un superstar". Totodata, Fissette a reprosat ca s-a uitat rolul pe care l-a avut in obtinerea unor rezultate "la care Simona nici nu visa".

Simona Halep si-a concediat ultimii trei antrenori prin SMS, insa probleme au existat chiar si cand sportiva era mai tanara. Firicel Tomai, antrenorul cu care sportiva a ajuns in top 50 WTA, a spus ca despartirea s-a produs in "termeni neprietenosi".

De asemenea, Ioan Stan si Ene Nicusor, antrenorii din perioada junioratului, au acuzat-o, in trecut, "ca a uitat de unde a plecat".

Citeste si:
CTP, despre congresul PNL: ”E o bătaie de joc, pe față, la adresa cetățenilor. Ce-o să spună oamenii care au limitare la nunți, la alte evenimente”
CTP, despre congresul PNL: ”E o bătaie de joc, pe față, la adresa cetățenilor. Ce-o să spună oamenii care au limitare la nunți, la alte evenimente”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 despre congresul PNL ce va avea loc sâmbătă, 25 septembrie, la Romexpo, în urma căruia va fi ales președintele PNL. „Am și un...
Prefectura Capitalei: ”Congresul PNL va trebui să respecte toate normele de protecţie sanitară”
Prefectura Capitalei: ”Congresul PNL va trebui să respecte toate normele de protecţie sanitară”
Congresul PNL va trebui să respecte toate normele de protecţie sanitară pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei, Mariana...
Sursa: Ziare.com