The Guardian, comentariu acid la adresa lui Darren Cahill pentru tratamentul aplicat Simonei Halep

Vineri, 01 Noiembrie 2019, ora 19:00
11859 citiri
The Guardian, comentariu acid la adresa lui Darren Cahill pentru tratamentul aplicat Simonei Halep
Foto: Instagram/Darren Cahill

The Gurdian l-a criticat pe Darren Cahill pentru felul in care s-a purtat cu Simona Halep in timpul partidei cu Karolina Pliskova.

Publicatia britanica noteaza ca Simona nu merita sa i se spuna ca "s-a facut de rusine" si ca Darren a patat acest meci.

"Desigur, acest meci va fi tinut minte pentru discursul avut de antrenorul lui Halep, atunci cand a intrat pe teren si i-a spus Simonei ca s-a facut de rusine.

A fost o decizie ciudata dupa un meci greu avut de Halep si nu a parut sa o ajute prea mult. Si ca spectator nu a fost placut de urmarit", au comentat cei de la The Guardian.

In setul decisiv, Darren Cahill si-a pierdut calmul si i-a reprosat dur jocul avut.

"Uita-te la mine! Ai fost facuta de rusine pe teren in ultimele trei game-uri! Nu poti castiga acest meci daca o faci ca in ultimele 15 minute. Ai pierdut energie, joci scurt, faci altceva decat am stabilit mai devreme. Nu e vorba de rezultat, ci de ceea ce trebuie sa faci in continuare! Daca faci ce trebuie, vei castiga!", i-a spus Cahill sportivei noastre.

Amintim ca Simona Halep a fost invinsa in ultimul meci din grupele Turneul Campioanelor de Karolina Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6.

In semifinalele Turneului Campioanelor se vor intalni asadar Karolina Pliskova si Ashleigh Barty, respectiv Belinda Bencic si Elina Svitolina.

Pentru Simona Halep acesta a fost ultimul meci disputat in acest an.

C.S.

#Simona Halep Darren Cahill, #Simona Halep Turneul Campioanelor , #Turneul Campioanelor