Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Turneul Campioanelor: Avancronica meciului Simona Halep - Maria Sharapova

Marti, 27 Octombrie 2015, ora 09:08
3015 citiri
Turneul Campioanelor: Avancronica meciului Simona Halep - Maria Sharapova
Foto: Hepta.ro

Simona Halep o intalneste, marti, pe Maria Sharapova, in Grupa Rosie a Turneului Campioanelor din Singapore, intr-un meci ce are ca miza calificarea in semifinalele competitiei, pe care Ziare.com il va transmite in direct de la ora 13:30.

Simona spera sa obtina prima victorie in fata Sharapovei intr-un meci pe care milioane de oameni il asteapta cu sufletul la gura.

Sportiva noastra a inceput in forta competitia, cedandu-i doar trei game-uri Flaviei Pennetta, in timp ce Sharapova s-a chinuit teribil pentru o victorie cu Agnieszka Radwanska.

La reintalnirea cu Sharapova dupa o pauza de mai bine de un an, Simona pare mult mai pregatita pentru aceasta partida, atat fizic cat si mental.

Simona a trecut peste problemele medicale din China, face o risipa de efort extraordinara, in timp ce Sharapova pare ca nu si-a intrat inca in ritm.

Tocmai de aceea, jucatoarea din Constanta este considerata de specialistii din lumea tenisului favorita in confruntarea de marti.

Simona poate obtine astazi a 50-a victorie din acest an. Doar alte doua jucatoare au mai reusit sa treaca de acest prag, Serena Williams si Angelique Kerber, ambele cu cate 53.

In schimb, Sharapova lupta si pentru a obtine a 20-a victorie din cariera la Turneul Campioanelor.

Simona Halep, in semifinale la Turneul Campioanelor: Cum se califica inca de astazi

Simona a invins o singura jucatoare din top 5 in acest an, pe Caroline Wozniacki, in semifinale la Dubai. Ea a pierdut celelalte doua meciuri cu Serena Williams, de la Miami si Cincinnati.

Sharapova are un bilant identic: o victorie cu Wozniacki si doua infrangeri cu Serena Williams.

Istoricul intalnirilor directe:

1. Sharapova - Halep 3-6, 6-4, 6-4 (2014, Cincinnati, sfeturi)

2. Sharapova - Halep 6-4, 6-7, 6-4 (2014, Roland Garros, finala)

3. Sharapova - Halep 1-6, 6-2, 6-3 (2014, Madrid, finala)

4. Sharapova - Halep 7-5, 7-5 (2012, Beijing, primul tur)

5. Sharapova - Halep 6-3, 6-4 (2012, Indian Wells, turul III)

Partida va fi transmisa in direct de Ziare.com de la ora 13:30 si televizata de Digi Sport si Dolce Sport.

C.S.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Simona Halep Maria Sharapova, #Simona Halep Turneul Campioanelor, #televizare Simona Halep Maria Sharapova , #Turneul Campioanelor