Americanii dau verdictul dupa evolutia Simonei Halep la US Open

Duminica, 13 Septembrie 2015, ora 22:18
13387 citiri
Americanii dau verdictul dupa evolutia Simonei Halep la US Open
Foto: US Open

Jurnalistii americani au analizat parcursul Simonei de la editia 2015 a US Open.

Potrivit acestora, sportiva din Romania a demonstrat prin parcursul de la Flushing Meadows ca eliminarile premature de la Roland Garros si Wimbledon n-au fost decat simple accidente.

Mai mult, Halep ar fi aratat ca este, intr-adevar, a doua jucatoare de tenis din lume, dupa Serena Williams.

"Atunci cand a fost eliminata in turul II la Roland Garros si apoi in primul tur la Wimbledon indoielile legate de Simona Halep s-au intensificat. Si-a depasit varful carierei? Statutul ei de jucatoarea de top incepea sa dispara?

Ei bine, in vara ea a raspuns ambelor intrebari cu un nu apasat.

Halep n-a mai castigat un turneu de sase luni, dar a fost extrem de aproape in US Open Series. La Toronto si Cincinnati numarul 2 WTA a ajuns pana in finala si doar o accidentare, in primul caz, si o Serena in plina forma, in cel de-al doilea, au facut ca ea sa nu se impuna.

La New York a trecut pentru prima data de turul patru si parea gata sa ajunga in a doua finala de Grand Slam din cariera, dar Flavia Pennetta a avut ceva de impotriva si i-a administrat o infrangere dura in semifinale. Privind in urma, infrangerea trebuie sa fi fost teribila pentru ea, stiind ca nu urma s-o infrunte pe Serena in meciul pentru trofeu. Atat de aproape de glorie.

Partea buna este ca jocul ei da semne de crestere. Poate ca un al patrulea titlu din acest sezon este pe drum pentru ea", noteaza cei de la Bleacher Report.

Simona Halep s-a calificat in premiera in semifinalele US Open.

Numarul 2 WTA nu a reusit insa sa ajunga si in a doua finala de Grand Slam din cariera, fiind invinsa clar de italianca Flavia Pennetta, cea care avea sa castige si trofeul.

Parcursul de la US Open i-a adus Simonei un cec cu peste 800 de mii de dolari, dar si calificarea la Turneul Campioanelor.

AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
#Simona Halep US Open presa, #Simona Halep US Open rezultat, #Simona Halep rezultat tenis , #US Open