Victoria Simonei Halep in presa internationala: A evitat o surpriza colosala

Luni, 25 August 2014, ora 21:35
8078 citiri
Victoria Simonei Halep in presa internationala: A evitat o surpriza colosala

Victoria obtinuta de Simona Halep in primul tur de la US Open este tratata pe larg de presa internationala.

Marea majoritate a jurnalistilor straini remarca jocul ceva mai poticnit al romancei in fata unei adversare practic necunoscuta.

"Halep continua", scriu cei de la Tennis Magazine, care continua cu: "Condusa cu un set de campioana colegiilor, Danielle Collins, favorita numarul doi, Simona Halep, le-a castigat pe urmatoarele doua si a evitat astfel o surpriza colosala".

Site-ul oficial al US Open este ceva mai bland cu romanca in varsta de 22 de ani, titrand "Halep o trimite pe Collins inapoi la scoala", aluzie la faptul ca sportiva americana a lipsit la primele cursuri de la Universitatea din Virgina pentru a juca la Flushing Meadows.

"Poate ca Halep nu a avut cel mai convingator debut, insa victoria de luni ii va aduce un plus important la capitolul incredere, mai ales dupa ce a pierdut la New Haven in calitate ca campioana en-titre. Simona incearca sa isi depaseasca recordul la New York, turul patru."

Si cei de la WTA remarca forta Simonei de a reveni dupa ce a fost condusa cu 1-0 la seturi.

"Simona Halep a reusit sa isi revina dupa ce a pierdut primul set in fata lui Danielle Collins, campioana colegiilor si studenta la Universitatea din Virginia, impunandu-se in trei seturi."

Si britanicii de la Sky Sports adopta acelasi tip de discurs subliniind si surpriza de care a fost aproape americanca.

"Necunoscuta din Statele Unite a fost aproape de o surpriza uriasa dupa ce castigat primul set in fata finalistei de la Roland Garros. Dar Halep a reusit sa intoarca rezultatul in urmatoarele doua seturi, pe care le-a castigat fara probleme."

Simona Halep, victorie cu emotii in primul tur de la US Open

Simona Halep si-a aflat adversara din turul II de la US Open

Simona Halep s-a calificat in turul II de la US Open dupa un meci neasteptat de dificil cu americanca Danielle Collins.

Romanca s-a impus in trei seturi, scor 6-7, 6-1, 6-2.

M.D.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Simona Halep presa internationala, #Simona Halep US Open 2014, #Halep Collins US Open 2014 , #US Open