Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Marea jucatoare de tenis Chris Evert, despre Simona Halep: Nu am vazut pe nimeni sa faca ce a facut romanca

Duminica, 14 Iulie 2019, ora 14:21
20150 citiri
Marea jucatoare de tenis Chris Evert, despre Simona Halep: Nu am vazut pe nimeni sa faca ce a facut romanca
Foto: Twitter / Wimbledon

Imensa jucatoare de tenis Chris Evert a oferit cateva declaratii superbe la adresa Simonei Halep, noua campioana de la Wimbledon, dupa o finala disputata sambata in fata Serenei Williams.

Multipla campioana de Grand Slam, fosta tenismena din SUA Chris Evert, de 18 ori castigatoare de turnee de Mare Slem, a avut doar cuvinte de lauda pentru Simona, dupa triumful ei de la Wimbledon, 6-2, 6-2, cu Serena:

Simona Halep intra pe o lista extrem de selecta a tenisului mondial in ultimii 20 de ani, dupa cucerirea Wimbledonului

"A fost o stralucitoare expunere a Simonei Halep! A avut un raspuns pentru puterea Serenei Williams si a inteles cum sa-i returneze serviciul. Cred ca deplasarea in teren a fost principala ei arma in acest meci. Nu m-am asteptat la asta si nici altii nu cred ca se asteptau. Este cea mai dura infrangere pentru Serena, din punct de vedere al scorului, intr-o finala de Grand Slam. Simteai ca Serena era in lumea ei mica! A fost remarcabil ca Halep a inchis meciul jucand atat de bine. De multe ori, jucatoarele realizeaza ca o bat pe Serena, iar ea le ataca apoi. Nu am vazut pe nimeni sa citeasca atat de bine ca Simona serviciul Serenei! Vedea mingea devreme si puncta", au fost cuvintele minunate spuse de Evert intr-o interventie pentru cunoscuta televiziune americana ESPN.

Intrebata cum isi explica aceasta dominare categorica in meci, Evert a dat de inteles ca agresivitatea Simonei a jucat un rol esential: "Simona a jucat agresiv. Are numai 1,68 m, dar a jucat un tenis exploziv de pe fundul terenului si a facut pasul in teren mai mult. A fost prima data cand Serena a avut parte de schimburi lungi. Simona trimitea inapoi mingile dupa loviturile Serenei, care, in mod normal, ar fi trebuit sa fie castigatoare".

Mesajele de felicitare ale colegelor Simonei Halep din echipa nationala de Fed Cup, dupa triumful de la Wimbledon

Totusi, Evert mai crede inca in sansa Serenei de a castiga al 24-lea sau Slam si de a o egala pe Margaret Court la acest capitol: "Serena nu a castigat al 24-lea Grand Slam, dar cred ca poate castiga in alta parte. Nu mi-am pierdut increderea ca poate castiga si nu cred ca e cineva care o cunoaste si se indoieste de asta".

Finala dintre Simona Halep si Serena Williams, la un singur minut de a deveni cea mai rapida din istoria Wimbledonului

Serena Williams a incasat cea mai categorica infrangere din toate finalele de Mare Slem in care a evoluat, in partida cu Simona Halep la Wimbledon

Simona Halep are acum 2 trofee de Mare Slem in palmares, Roland Garros si Wimbledon, iar acum va incepe pregatirea pentru US Open, care va incepe de la finele lunii august.

D.A.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Chris Evert cuvinte mari la adresa, #Evert numai cuvinte de lauda la , #Wimbledon