Presa britanica, despre infrangerea Simonei Halep in fata Johannei Konta

Marti, 11 Iulie 2017, ora 22:07
24611 citiri
Presa britanica, despre infrangerea Simonei Halep in fata Johannei Konta
Foto: wimbledon.com

Ziare.com va prezinta principalele comentarii aparute in presa britanica dupa meciul dintre Simona Halep si Johanna Konta, din sferturile de finala de la Wimbledon.

Iata principalele comentarii aparute:

The Guardian: Johanna Konta a facut mai mult decat un meci de tenis la Wimbledon. In performanta vietii sale - care poate duce la alte performante - i-a facut pe cei care se indoieau de ea sa creada si a invins-o pe Simona Halep. Romanca s-a aparat cu o disperare geniala, insa pe final de meci serviciul sau a dat semne de ezitare.

The Telegraph: Johanna Konta a fost la doua puncte de infrangere, dar a refuzat sa cedeze, ci dimpotriva a revenit in forta si a castigat. Simona poate fi acuzata cu greu ca a cedat acest meci cu usurinta.

BBC: Am vazut un meci extraordinar din partea Johannei Konta pe terenul central, ce putea fi anulat de prea multe greseli la retur in momente cheie. Konta a servit puternic si a lovit la fel de tare in fata unui joc de picioare genial al Simonei Halep.

Express: Johanna Konta a obtinut o victorie de senzatie in fata Simonei Halep. Konta a meritat acest succes. Publicul a fost insa prea exuberant pe final si s-a bucurat inainte de incheierea ultimului punct. Halep a trimis in fileu, iar Konta parea ca isi cere scuze aproape. Sinceri sa fim, e dificil sa-i fi parut rau cu adevarat dupa acest moment.

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala de la Wimbledon de britanica Johanna Konta, ocupanta locului 7 in clasamentul WTA.

Sportiva noastra a cedat cu 7-6 (2), 6-7 (5), 4-6, la capatul unui meci dramatic, in care s-a luptat intens pentru fiecare minge.

Dupa acest rezultat, Simona rateaza sansa de a urca in premiera pe locul 1 in clasamentul WTA.

Simona a parasit astfel turneul de la Wimbledon si nu a reusit sa-si egaleze performanta din 2014, cand a ajuns in semifinale.

Romanca pleaca acasa cu un cec in valoare de 275 de mii de lire sterline, iar de saptamana viitoare va ramane pe locul doi in clasamentul WTA.

In schimb, Johanna Konta o va intalni joi in semifinale pe Venus Williams.

  • Reactia Johannei Konta dupa victoria din meciul cu Simona Halep
  • Gest nesportiv al britanicilor: Ce s-a intamplat la ultimul punct al meciului Simona Halep - Johanna Konta
  • Johanna Konta a incalcat regulamentul in timpul meciului cu Simona Halep, dar arbitrul nu a intervenit
  • Mats Wilander explica motivul pentru care Simona Halep a pierdut meciul cu Johanna Konta
  • C.S.

    Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
    Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
    Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
    Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
    Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
    Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
    #Simona Halep Wimbledon, #Simona Halep Johanna Konta , #Wimbledon