Presa internationala, despre victoria obtinuta de Simona Halep la Wimbledon

Luni, 08 Iulie 2019, ora 18:16
76044 citiri
Presa internationala, despre victoria obtinuta de Simona Halep la Wimbledon
Foto: wimbledon.com

Ziare.com va prezinta principalele comentarii aparute in presa internationala dupa victoria Simonei Halep din meciul cu Cori Gauff, datorita careia s-a calificat in sferturile de finala de la Wimbledon 2019.

Iata ce a scris presa internationala:

BBC: Simona Halep a castigat acest meci si pare incredibil de periculoasa. Trebuie sa subliniem cat de bine a jucat Simona Halep astazi! E usor sa pierzi in fata acestei jucatoare cu o poveste incredibila, dar Simona a fost stralucitoare astazi! Nu a fost deloc usor pentru ea sa joace cu cineva care nu are nicio presiune si care loveste atat de puternica, dar Halep a fost extraordinara!

Metro: Cursa lui Cori Gauff la Wimbledon a fost oprita in cele din urma de Simona Halep! Gauff le-a invins deja pe Venus, Rybarikova si Hercog, dar fosta lidera mondiala Simona Halep s-a dovedit a fi cu un pas in fata! Gauff nu a jucat rau, a manevrat-o pe Simona pe teren, dar romanca a stiut cum sa reziste si sa gaseasca solutiile excelente. Au fost multe momente in care Gauff credea ca va castiga punctul cu un forehand puternic, doar ca Simiona scotea o lovitura castigatoare putin probabila.

The Washington Post: Cursa magica a lui Coo Gauff a ajuns la final. Avansul rapid luat de Halep s-a dovedit prea mult pentru Gauff, chiar daca americanca nu a cedat fara sa lupte.

Miami Herald: Halep a facut cinci break-uri si a profitat de cele 29 de greseli nefortate comise de Gauff. Americanca a salvat doua mingi de meci cand Halep avea 5-2, insa romanca a reusit sa obtina victoria.

WTA Tennis: Halep a pus punct basmului lui Gauff si s-a calificat in sferturile de finala. Americanca nu a cedat fara lupta, a salvat doua mingi de meci, dar nu a fost capabila sa reuseasca a doua revenire incredibila la rand pentru a ramane in meci.

Amintim ca Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Wimbledon dupa ce a invins-o pe marea revelatie Cori Gauff.

Sportiva noastra a trecut in doua seturi de jucatoarea in varsta de 15 ani, cu 6-3, 6-3, in mai putin de o ora si jumatate.

In sferturile de finala, Simona o va intalni pe Shuai Zhang din China, aflata pe locul 50 in clasamentul WTA.

Scorul intalnirilor precedente este 2-1 in favoarea lui Shuai Zhang. Simona a castigat singurul meci in 2012, in timp ce Zhang s-a impus de doua ori in 2016, la Australian Open si Beijing.

Partida din sferturile de finala va avea loc marti, de la ora 15:00, si va fi transmisa in direct de Ziare.com.

Simona a ajuns cel mai departe la Wimbledon in semifinale, in 2014, cand a fost invinsa de Eugenie Bouchard.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Simona Halep Wimbledon, #Simona Halep Cori Gauff , #Wimbledon