Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Americanii o ridica in slavi pe Simona Halep

Miercuri, 13 August 2014, ora 15:13
8153 citiri
Americanii o ridica in slavi pe Simona Halep
Foto: Facebook/ Simona Halep

Simona Halep i-a cucerit pe jurnalistii din Statele Unite, care ii dedica ample materiale.

Cel mai recent dintre acestea a aparut in prestigioasa publicatie Sports Illustrated.

"Nu exista niciun motiv pentru ca Simona Halep sa nu zambeasca in aceste zile. Joaca cel mai bun tenis din cariera, nu mai este accidentata, iar de luni a devenit noul numar 2 din clasamentul WTA. Cel mai mare si mai sincer zambet a aparut pe fata romancei atunci cand un reporter a remarcat cat de mult si-a imbunatatit limba engleza", este inceputul articolului din publicatia americana.

Sursa citata scrie ca Simona nu si-a imbunatatit doar cunostintele de limba engleza, ci si jocul de tenis.

"Ascensiunea uimitoare a lui Halep nu da semne ca s-ar opri. In luna aprilie a anului trecut ea se afla pe locul 65 in lume si nu avea niciun titlu in palmares. Acum are 8 turnee castigate, a jucat o finala de Grand Slam si va putea ajunge pe primul loc in clasamentul WTA Race daca va avea un rezultat mai bun decat Maria Sharapova la Cincinnati, ceea ce inseamna ca va fi cea mai buna jucatoare din circuitul profesionist in 2014", precizeaza americanii.

Iar laudele nu se opresc aici.

"Practica un tenis placut ochiului, construit in jurul geometriei si a unghiurilor imposibile. Simona inca invata sa combine inteligenta in joc cu o doza de creativitate."

Desi Halep a spus ca nu se vede pe primul loc in clasamentul mondial cat timp Serena Williams se afla in activitate, cei de la Sports Illustrated nu sunt de aceeasi parere.

"Nu crede ca o poate invinge pe Serena? Este a doua favorita la Cincinnati si o poate intalni pe Williams doar in finala. Simona n-a invins-o niciodata pe Serena, dar cele doua nu s-au intalnit in acest an."

Simona Halep, victorie si calificare la Cincinnati

Simona Halep a debutat cu dreptul in turneul WTA de la Cincinnati, SUA, ea reusind sa se califice in turul III dupa o victorie convingatoare.

Numarul doi mondial a trecut de belgianca Kirsten Flipkens, pe care a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-2.

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria de la Cincinnati

In turul optimile turneului american, Simona va da piept cu invingatoarea partidei dintre Lucie Safarova (Cehia, 17 WTA) si Zarina Diyzas (Kazahstan, 52 WTA).

M.D.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Simona Halep presa americana, #Simona Halep Cincinnati 2014, #Simona Halep Sports Illustrated , #WTA