Dezamagire pentru Simona Halep: Ce a anuntat WTA

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 10:32
10877 citiri
Dezamagire pentru Simona Halep: Ce a anuntat WTA
Foto: Facebook/ Simona Halep

Simona Halep a reusit cea mai buna clasare la sfarsit de sezon din cariera sa, la capatul unui an in care a avut evolutii oscilante si a reusit sa castige cel mai important trofeu al sau, la Indian Wells, dar si ajunga in semifinalele US Open.

Chiar si asa, eliminarile premature la Roland Garros si Wimbledon si infrangerile incredibile in fata unor adversare mult mai slab cotate au facut ca romanca sa nu figureze pe lista celor patru tenismene nominalizate la titlul de jucatoarea anului, intocmita de site-ul WTA Tennis.

Topurile in care Simona Halep nu are loc - ce ierarhii a prezentat WTA

Romanca figureaza insa pe lista doar la capitolul marilor succese obtinute de trei dintre cele patru propuneri pentru titlul de tenismena anului.

Expertii in tenis au descoperit o noua rivala pentru Simona Halep

Serena Williams, care a castigat trei trofee de Grand Slam si a ajuns in finala celui de-al patrulea, dominand categoric tenisul feminin in 2015, este marea favorita pentru aceasta distinctie.

Celelalte trei nominalizate sunt spaniola Garbine Muguruza, considerata viitoarea stea a tenisului mondial, Flavia Pennetta, care a reusit surpriza anului invingand-o pe Serena in finala de la US Open, si Agnieszka Radwanska, care a castigat Turneul Campioanelor.

Williams, Pennetta si Radwanska au realizat o parte dintre reusitele din acest an si dupa ce au invins-o pe Simona Halep in meciuri importante. Votul pentru jucatoarea anului 2015 se va incheia pe 6 decembrie, iar castigatoarea va fi anuntata doua zile mai tarziu.

Simona Halep, dubla nominalizare pentru titlul de "lovitura anului in tenis" (Video)

In schimb, jucatoarea din Romania a primit doua nominalizari in sondajul WTA privind "lovitura anului 2015 in tenisul feminin". Sportiva noastra a primit titlurile pentru "lovitura lunii" in februarie si august, iar cele doua reusite ale romancei au fost incluse in ancheta forului feminin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#Simona Halep jucatoarea anului 2015, #WTA jucatoarea anului , #WTA