Ilie Nastase, despre Simona Halep: Are niste probleme

Miercuri, 30 Aprilie 2014, ora 13:01
4993 citiri
Ilie Nastase, despre Simona Halep: Are niste probleme
Foto: WTA

Ilie Nastase, cel mai bun jucator de tenis al Romaniei, a dezvaluit ca Simona Halep nu a trecut nici pana acum peste problemele pe care le-a avut cu unghia incarnata la care a fost operata.

El a incercat sa-i ia apararea numarului cinci din clasamentul WTA, explicand ca evolutiile sub asteptari din ultima vreme se datoreaza problemelor pe care Halep inca le are la picior.

"Nasty" le-a mai cerut romanilor sa fie alaturi de Simona si atunci cand aceasta pierde.

"Pe Simona trebuie sa o lasam sa joace, sa nu o atacam cand pierde. Trebuie sa-i fim alaturi si in momentele grele, este imposibil sa castige mereu. Ea stie foarte bine ce are de facut. Stiu ca are niste probleme la un picior, la unghia aia incarnata la care s-a operat. Nu-i prea da pace. Dar o sa se rezolve, ca nu-i un capat de tara, sunt accidentari mult mai grave", a declarat Ilie Nastase in ziarul Ring.

Constanteanca in varsta de 22 de ani a avut foarte multe probleme medicale in aceste prime patru luni ale anului. A suferit o inflamare a tendonului lui Ahile iar apoi a fost chiar operata.

Probleme medicale pentru Simona Halep

Simona a fost supusa unei interventii chirurgicale in luna martie, ea acuzand dureri tot mai mari din cauza unei unghii incarnate.

Iar cand se afla pe ultima suta de metri a recuperarii, pregatind meciurile de Fed Cup in Romania, Halep a mai suferit si o entorsa usoara, insa a strans din dinti si nu a mai luat pauza.

Primul turneu WTA dupa mai bine de o luna de pauza fortata a fost un fiasco total pentru Simona Halep, romanca pierzand in turul II la Stuttgart.

Acum, sportiva noastra se pregateste pentru turneul lui Ion Tiriac de la Madrid, acolo unde ar putea castiga puncte importante in cazul unor evolutii bune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Simona Halep probleme medicale, #Simona Halep accidentata, #Ilie Nastase Halep accidentare, #Simona Halep rezultate 2014 , #WTA