Ce așteptări are Simona Halep de la anul 2022

Duminica, 28 Noiembrie 2021, ora 16:10
1897 citiri
Ce așteptări are Simona Halep de la anul 2022
Simona Halep. Foto: Facebook / Simona Halep

Simona Halep a declarat că se antrenează "cu plăcere" deja de o săptămână pentru noul sezon şi a precizat că aşteaptă cu încredere anul 2022.

"Am făcut tratament după turneul de la Linz, nu a fost o accidentare gravă, dar nu am vrut să risc nimic pentru că îmi doream foarte mult să am o perioadă de off-season complexă, cu de toate.

A fost o decizie bună că m-am oprit la momentul acela. Acum sunt bine, am început de o săptămână să mă antrenez şi pot să spun că îmi place foarte să fiu pe teren, să încerc să fiu mai bună decât am fost şi mă uit cu încredere spre 2022, pe care îl aştept cu mare drag, pentru că anul acesta nu am jucat foarte mult. (n.r. - despre revenirea în echipă a preparatorului fizic Teo Cercel) Când s-a aflat pe social media, atunci s-a întâmplat, este un om deosebit, care m-a ajutat foarte mult pe mine, a ajutat echipa cu totul, sunt deja 7-8 ani de când lucram împreună şi mă bucur tare mult să-l am din nou în echipă. A revenit acasă, cum i-am spus eu şi a început să râdă.

Mă simt bine cu el şi este exact ce-mi trebuie. Pot să spun că i-am simţit lipsa ca antrenor şi cu siguranţă aş fi gestionat mai bine anumite chestii şi nu aş fi ajuns la accidentări atât de grave, dar atunci când se întâmplă, se întâmplă cu un motiv şi chiar şi accidentarea s-a întâmplat cu un motiv, dar acum nu mai vreau să privesc înapoi negativ, vreau să mă gândesc că orice rău vine spre bine, aşa că Teo e în echipa mea din nou şi atât contează", a declarat Halep, al Digi Sport.

Halep a fost prezentă la Cluj-Napoca, pentru a asista la meciul de Cupa Davis România - Peru. Fostul lider WTA a precizat că i-au dat lacrimile în momentul în care Horia Tecău şi-a anunţat retragerea din cariera de jucător.

"Am venit pentru Horia, mi-am dorit tare mult să fiu la ultimul lui meci, pentru că aşa a spus, dar foarte probabil o să-l convingă echipa să mai joace un meci, pentru că echipa României are mare nevoie de el. A fost un sentiment deosebit să mă aflu în sală atunci când joacă ultimul meci.

E o pierdere pentru tenisul românesc, cu siguranţă şi pentru tenisul mondial. E un coleg deosebit, un om extraordinar, îl cunosc de foarte mulţi ani, începând de la Constanţa chiar. Când el a jucat primul meci de Cupa Davis, eu aveam 11-12 ani şi mi-era un model de profesionalism, de seriozitate, un băiat care a muncit extraordinar de mult şi tot timpul îl vedeai în sala de forţă, tot timpul îl vedeai la anternamente că nu râde, nu glumeşte, a fost pe treaba lui tot timpul şi un caracter extrardinar.

Ne asemănăm la aspectul acesta, a fost un băiat care şi-a dorit, a avut un vis şi şi l-a îndeplinit cu siguranţă, a excelat în proba de dublu şi îl felicit din suflet că a făcut o performanţă deosebită pentru sportul românesc, în primul rând.

Când l-am auzit prima dată că vrea să se retragă, nu l-am crezut sută la sută, când am citit pe social media mesajul postat de el m-a emoţionat teribil şi chiar am avut lacrimi pentru că am realizat că nu mai avem un coleg în echipa npastră, pentru că toţi suntem colegi şi până la urmă cu cât suntem mai mulţi, cu atât e mai bine, avem mai multă încredere. Mă bucur foarte mult pentru el că a făcut acest pas împăcat şi fericit şi îi doresc mult bine în viaţă, pentru că merită", a spus Halep.

"Eu nu vreau să mă gândesc la retragere, mai am câţiva ani, dar cu siguranţă o să fie un moment greu", a adăugat ea.

Între timp, Horia Tecău a anunţat că va continua să joace în Cupa Davis pentru echipa României.

A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
Tenismena Paula Badosa din Spania, cea care a învins-o pe Simona Halep la Miami, la revenirea româncei în circuit, a fost eliminată miercuri în primul tur al turneului WTA Madrid. După...
Situația complicată a Simonei Halep. Italienii au anunțat ce se întâmplă cu wild-card-urile la WTA Roma
Situația complicată a Simonei Halep. Italienii au anunțat ce se întâmplă cu wild-card-urile la WTA Roma
Organizatorii turneului WTA 1000 de la Roma, programat în perioada 8-19 mai, au făcut primele precizări privind wild-card-urile de pe tabloul feminin, o invitație în acest sens fiind...
#Simona Halep, #Simona Halep tenis rezultate, #Simona Halep clasament WTA , #WTA