Ce așteptări are Simona Halep de la anul 2022

Duminica, 28 Noiembrie 2021, ora 16:10
1657 citiri
Ce așteptări are Simona Halep de la anul 2022

Simona Halep a declarat că se antrenează "cu plăcere" deja de o săptămână pentru noul sezon şi a precizat că aşteaptă cu încredere anul 2022.

"Am făcut tratament după turneul de la Linz, nu a fost o accidentare gravă, dar nu am vrut să risc nimic pentru că îmi doream foarte mult să am o perioadă de off-season complexă, cu de toate.

A fost o decizie bună că m-am oprit la momentul acela. Acum sunt bine, am început de o săptămână să mă antrenez şi pot să spun că îmi place foarte să fiu pe teren, să încerc să fiu mai bună decât am fost şi mă uit cu încredere spre 2022, pe care îl aştept cu mare drag, pentru că anul acesta nu am jucat foarte mult. (n.r. - despre revenirea în echipă a preparatorului fizic Teo Cercel) Când s-a aflat pe social media, atunci s-a întâmplat, este un om deosebit, care m-a ajutat foarte mult pe mine, a ajutat echipa cu totul, sunt deja 7-8 ani de când lucram împreună şi mă bucur tare mult să-l am din nou în echipă. A revenit acasă, cum i-am spus eu şi a început să râdă.

Mă simt bine cu el şi este exact ce-mi trebuie. Pot să spun că i-am simţit lipsa ca antrenor şi cu siguranţă aş fi gestionat mai bine anumite chestii şi nu aş fi ajuns la accidentări atât de grave, dar atunci când se întâmplă, se întâmplă cu un motiv şi chiar şi accidentarea s-a întâmplat cu un motiv, dar acum nu mai vreau să privesc înapoi negativ, vreau să mă gândesc că orice rău vine spre bine, aşa că Teo e în echipa mea din nou şi atât contează", a declarat Halep, al Digi Sport.

Halep a fost prezentă la Cluj-Napoca, pentru a asista la meciul de Cupa Davis România - Peru. Fostul lider WTA a precizat că i-au dat lacrimile în momentul în care Horia Tecău şi-a anunţat retragerea din cariera de jucător.

"Am venit pentru Horia, mi-am dorit tare mult să fiu la ultimul lui meci, pentru că aşa a spus, dar foarte probabil o să-l convingă echipa să mai joace un meci, pentru că echipa României are mare nevoie de el. A fost un sentiment deosebit să mă aflu în sală atunci când joacă ultimul meci.

E o pierdere pentru tenisul românesc, cu siguranţă şi pentru tenisul mondial. E un coleg deosebit, un om extraordinar, îl cunosc de foarte mulţi ani, începând de la Constanţa chiar. Când el a jucat primul meci de Cupa Davis, eu aveam 11-12 ani şi mi-era un model de profesionalism, de seriozitate, un băiat care a muncit extraordinar de mult şi tot timpul îl vedeai în sala de forţă, tot timpul îl vedeai la anternamente că nu râde, nu glumeşte, a fost pe treaba lui tot timpul şi un caracter extrardinar.

Ne asemănăm la aspectul acesta, a fost un băiat care şi-a dorit, a avut un vis şi şi l-a îndeplinit cu siguranţă, a excelat în proba de dublu şi îl felicit din suflet că a făcut o performanţă deosebită pentru sportul românesc, în primul rând.

Când l-am auzit prima dată că vrea să se retragă, nu l-am crezut sută la sută, când am citit pe social media mesajul postat de el m-a emoţionat teribil şi chiar am avut lacrimi pentru că am realizat că nu mai avem un coleg în echipa npastră, pentru că toţi suntem colegi şi până la urmă cu cât suntem mai mulţi, cu atât e mai bine, avem mai multă încredere. Mă bucur foarte mult pentru el că a făcut acest pas împăcat şi fericit şi îi doresc mult bine în viaţă, pentru că merită", a spus Halep.

"Eu nu vreau să mă gândesc la retragere, mai am câţiva ani, dar cu siguranţă o să fie un moment greu", a adăugat ea.

Între timp, Horia Tecău a anunţat că va continua să joace în Cupa Davis pentru echipa României.

Citeste si:
Turneul unde Simona Halep nu a jucat niciodată. "Vreau, înainte să mă las de tenis, să joc acolo"
Turneul unde Simona Halep nu a jucat niciodată. "Vreau, înainte să mă las de tenis, să joc acolo"
Simona Halep a revenit, miercuri, în ţară, şi a declarat că îşi doreşte, până termină carieră, să joace pe zgură verde la Charleston, turneu programat între 4 şi 10 aprilie. "...
Cine este tenismena preferată a Simonei Halep. " Este incredibilă"
Cine este tenismena preferată a Simonei Halep. " Este incredibilă"
Simona Halep a fost eliminată de Alize Cornet în optimi, la Australian Open, după un meci de trei seturi, 4-6, 6-3, 4-6. Românca a rămas însă impresionată de o altă jucătoare din...