Simona Halep, jucatoarea anului 2014? Iata ce anunta presa americana

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 10 Octombrie 2014, ora 14:42
3489 citiri
Simona Halep, jucatoarea anului 2014? Iata ce anunta presa americana
Foto: Bleacher Report

Simona Halep a fost inclusa de jurnalistii americani in grupul restrans de sportive care ar putea castiga titlul de "jucatoarea anului 2014 in circuitul WTA".

Rezultatele foarte bune din prima jumatate a anului, punctul culminant fiind finala de la Roland Garros, au propusat-o pe romanca in varful clasamentului mondial, astfel ca ea nu putea lipsi din randul favoritelor.

Potrivit Bleacher Report, Simona este cotata cu sansa a treia de a primi titlul de "jucatoarea anului 2014".

"Romanca a reusit sa isi castige statutul de jucatoare de top, avand evolutii foarte bune si consistente, jucand o finala, o semifinala si un sfert de finala la turneele de Mare Slem. Dupa ce a devenit prima sportiva de la Martina Hingis care se califica in prima ei finala de Grand Slam fara a pierde vreun set, i-a pus mari probleme Mariei Sharapova in ultimul act al Openului Frantei, rusoaica spunand chiar ca a fost cea mai dificila finala de Grand Slam din cariera pentru ea.

Se poate considera si ghinionista pentru ca s-a accidentat la glezna in semifinala de la Wimbledon cu Eugenie Bouchard. Chiar daca are numai 23 de ani, Simona a castigat deja opt titluri WTA, cel mai important fiind cel de categorie Premier Five din Qatar.

Am putea crede ca o jucatoare care spera sa ii calce pe urme lui Justine Henin va avea rezultate foarte bune pe viitor", scriu americanii despre Halep.

Turneul Campioanelor: Presa rusa vine cu o veste fabuloasa pentru Simona Halep

Principala favorita la titlul de "jucatoarea anului 2014" este, in opinia celor de la Bleacher Report, Serena Williams, lidera clasamentului mondial, ea fiind urmata de Maria Sharapova.

Cu a patra sansa este cotata Eugenie Bouchard, in timp ce Petra Kvitova si Ana Ivanovic sunt si ele in cursa.

Americanii sustin ca "jucatoarea anului" va fi decisa in urma evolutiilor de la Turneul Campioanelor, din Singapore, oricare dintre cele sase nominalizate putand sa isi adjudece acest titlu in cazul in care vor evolua fara greseala.

Turneul Campioanelor va avea loc in perioada 17-26 octombrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Simona Halep jucatoarea anului 2014, #Simona Halep WTA jucatoarea anului, #Simona Halep Turneul Campioanelor , #WTA