Simona Halep, nominalizata in sondaje inedite ale WTA

Joi, 10 Decembrie 2015, ora 15:01
2494 citiri
Simona Halep, nominalizata in sondaje inedite ale WTA
Foto: Facebook/ Simona Halep

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, figureaza la cinci categorii in sondajele realizate de site-ul circuitului profesionist feminin, WTA.

Simona poate fi votata la categoria Social Fan Favorite Player, la Postarea anului (in retelele de socializare), Meciul WTA al anului, Cea mai frumoasa tinuta pe teren si Cea mai frumoasa tinuta in afara terenului, pe site-ul WTAtennis.com.

De asemenea, Halep apare si la sectiunea clipul video al anului, in trei propuneri, WTA Emojis, WTA RacquetSabers si Canadian or Not Canadian.

La postarea anului, Halep apare cu un mesaj pe Facebook din data de 3 aprilie, dupa ce a pierdut finala turneului de la Miami, in trei seturi, in fata Serenei Williams (6-2, 4-6, 7-5 pentru americanca).

"In ultimele 4 saptamani, mi-am demonstrat ca, daca imi doresc destul de mult, daca nu renunt, daca nu abandonez jocul inainte sa-l termin, pot ajunge din ce in ce mai departe.

Meciul de ieri cu Serena Williams nu a fost un meci jucat cu gandul la scor, ci unul jucat in cautarea acelui moment in care reusesc sa joc cel mai bun tenis al meu. Am plecat de pe teren multumita ca am luptat pentru fiecare punct si constienta de faptul ca acest meci m-a imbogatit inca o data - ca toate celelalte jucate cu Serena pana acum.

O respect mult inca de cand eram mica - si cu atat mai mult acum, cand, dupa atata timp, este inca numarul 1 in lume. Le multumesc tuturor celor care au venit sa ma sustina, tuturor celor care au facut nopti albe sa ma urmareasca de acasa si tuturor celor care m-au incurajat sa ajung aici", a scris atunci Simona.

Expertii au analizat-o pe Simona Halep: Ce calificativ a primit romanca si cand o va depasi pe Serena Williams

La categoria WTA Match of the year, romanca figureaza pe lista propunerilor chiar cu acest meci jucat in finala de la Miami.

La capitolul "Best Dress on-court" (cea mai frumoasa tinuta pe teren), Simona Halep candideaza cu echipamentul folosit in turneul de la Toronto, in a carui finala a fost nevoita sa abandoneze la scorul de 7-6 (5), 6-7 (4), 3-0 pentru Belinda Bencic.

In sondajul pentru cea mai frumoasa tinuta din afara terenului (Best Dress Off-Court), Halep este prezenta cu toaleta purtata la petrecerea jucatorilor de la Paris, inaintea turneului de la Roland Garros.

Iubitorii tenisului pot vota pana pe 21 decembrie, rezultatele anchetelor urmand sa fie publicate pe 22 decembrie.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Simona Halep sondaje WTA, #Simona Halep sondaj retele sociale, #Simona Halep cel mai bun meci , #WTA