Simona Halep s-a retras din turneul de la Moscova

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 16 Octombrie 2018, ora 13:54
13231 citiri
Simona Halep s-a retras din turneul de la Moscova
Foto: Facebook/Simona Halep

Simona Halep a luat decizia de a se retrage din turneul WTA de la Moscova, acolo unde era principala favorita.

Numarul unu mondial ajunsese pe tabloul principal datorita unui wildcard primit din partea organizatorilor, ea solicitand invitatia tarziu, dupa ce problemele medicale au impiedicat-o sa joace in turneele din China.

Prin intermediul unui mesaj postat pe site-urile de socializare, romanca a explicat ca resimte inca dureri la spate si ca nu vrea sa riste o recidiva dupa ce a fost diagnoticata cu hernie de ddisc.

"Am incercat sa fac tot ce pot pentru a fi pregatita si chiar imi doream sa joc la Moscova, insa, din pacate, inca am dureri la spate si nu vreau sa imi asum riscuri inutile.

Chiar daca aceasta retragere este dezamagitoare, e important sa pun sanatatea pe primul plan. Am avut cateva zile minunate aici, in Moscova, si imi doresc ca turneul sa fie un succes", a transmis Simona.

Potrivit jurnalistilor rusi, Simona, care trebuia sa joace impotriva Anastasiei Pavlyuchenkova, va fi inlocuita de grecoaica Valentini Grammatikopoulou.

In momentul in care a ajuns in capitala Rusiei, Halep a marturisit ca este nepregatita, avand numai cateva zile de antrenamente, si ca va incerca sa joace daca nu mai apar dureri.

Se pare insa ca acestea si-au facut din nou simtita prezenta in momentul in care a crescut intensitatea pregatirii, astfel ca Simona a decis sa nu riste nimic.

Tot de la Moscova, numarul 1 WTA a anuntat ca ar putea sa nu participe la Turneul Campioanelor, din Singapore, daca va simti ca nu este complet refacuta si ca nu poate juca la capacitate maxima.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Halep retragere Moscova, #Halep abandon Moscova, #Halep Kremlin Cup retragere , #WTA