Simona Halep își schimbă numele! Decizia luată de tenismenă

Luni, 13 Septembrie 2021, ora 07:43
89332 citiri
Simona Halep își schimbă numele! Decizia luată de tenismenă
Simona Halep. Foto: Facebook / Simona Halep

Simona Halep va deveni cu acte în regulă noua doamnă Iuruc.

Petrecerea va fi pe 15 septembrie, la clubul Fratelli din Mamaia.

Doar 300 de persoane vor fi prezente la cununia civilă a tenismenei, nunta urmând să aibă loc anul viitor, în București.

Acum, tenismena a chemat rude apropiate și prieteni la evenimentul în care Simona Halep și Toni Iuruc se vor casători cu acte în regulă.

Conform unor surse Ziare.com, sportiva din Constanța va lua și numele soțului pe lângă cel de Halep.

Astfel, tenismena se va numi Simona Halep - Iuruc.

Tenismena va încălca însă o regulă nescrisă a tradițiilor machedonești, aceea ca soția să poarte în totalitate numele soțului.

În cazul ei este de înțeles, pentru că brandul "Simona Halep" a devenit puternic în lumea întreagă, iar o schimbare în totalitate ar dăuna intereselor sportive și comerciale ale tenismenei.

"Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Nu am emoții pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut", a spus Stere Halep, tatăl sportivei, despre cununia civilă a fiicei salei.

Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani. Divorțat și cu 13 ani mai mare ca tenismena, el a cerut-o în căsătorie în această vară pe sportivă, informație oferită în exclusivitate de Ziare.com.

Adevăratul motiv pentru care Simona Halep a ținut să joace la Miami Open
Adevăratul motiv pentru care Simona Halep a ținut să joace la Miami Open
Simona Halep o va înfrunta azi, pe spaniola Paula Badosa, locul 73 WTA, în primul tur al Miami Open. Turneul de la Miami, de categorie WTA 1000, este primul pentru Halep după ce românca a...
Paula Badosa, după ce a aflat că va juca cu Simona Halep la Miami: ”Este un semn”
Paula Badosa, după ce a aflat că va juca cu Simona Halep la Miami: ”Este un semn”
Simona Halep o va înfrunta marți pe spaniola Paula Badosa, locul 80 WTA, în primul tur al Miami Open, meci care va avea loc pe arena centrală. Turneul de la Miami, de categorie WTA 1000,...
#Simona Halep, #Simona Halep Toni Iuruc, #Simona Halep casatorie Bucuresti, #Simona Halep clasament WTA , #WTA