Veste excelenta pentru Simona Halep de la Doha: Ramane pe locul 3 WTA

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 07:20
6835 citiri
Veste excelenta pentru Simona Halep de la Doha: Ramane pe locul 3 WTA
Foto: DigiSport

Simona Halep a primit o veste excelenta de la Doha. Rivala sa din lupta pentru locul 3 al clasamentului WTA, Petra Kvitova, a fost eliminata si nu o mai poate depasi pe romanca.

Kvitova, care era principala favorita a intrecerii din Qatar, a pierdut intalnirea cu iberica Suarez Navarro, din faza sferturilor de finala.

Sportiva din Cehia a castigat primul set, scor 6-3, insa le-a pierdut pe urmatoarele doua, cu 0-6 si 3-6, parasind astfel si competitia.

Carla Suarez Navarro va juca in semifinalele de la Doha impotriva altei reprezentante a Cehiei, este vorba despre Lucie Safarova.

In urma rezultului din Qatar, Simona Halep, care in prezent este accidentata, isi va putea apara locul 3 WTA pe teren, ea urmand a revenit in competitii la Indian Wells.

Kvitova a depasit-o, pentru o scurta perioada de timp, pe Simona in clasamentul mondial, insa romanca si-a recuperat pozitia de pe podium dupa ce a castigat turneul din Dubai.

La finalul anului trecut, Simona Halep dezvaluia ca Petra Kvitova este jucatoarea de care se simte cel mai apropiata in circuitul feminin.

M.D.

#Halep Kvitova WTA, #Kvitova eliminata doha, #kvitova suarez navarro doha, #Simona Halep clasament WTA , #WTA