Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

WTA, despre obiectivul surpriza al Simonei Halep in 2016

Vineri, 01 Ianuarie 2016, ora 11:48
3485 citiri
WTA, despre obiectivul surpriza al Simonei Halep in 2016
Foto: Facebook/ Simona Halep

Simona Halep a castigat cel mai important titlu al carierei sale, in 2015, la Indian Wells, a ajuns pentru prima oara in semifinale la US Open si a revenit pe locul 2 WTA. Dupa un astfel de an, marea intrebare este cum va continua jucatoarea din Romania.

"Va castiga primul titlu de Grand Slam? Va smulge locul 1 de la Serena Williams?", sunt intrebarile puse intr-un articol cu titlul "Halep alearga dupa si mai multe premiere in 2016", pe site-ul WTA Tennis, unde se face si o observatie: "Sigur, dar este un an olimpic".

Simona Halep isi dezvaluie marele obiectiv din 2016: Iata cum vrea sa aduca doua medalii olimpice pentru Romania

Ilie Nastase, despre Simona Halep: Iata cum castiga primul Grand Slam

"Asadar, in timp ce Halep este concentrata pe castigarea meciurilor la Melbourne, Paris, Londra sau New York, fanii romani inflacarati si-au fixat privirile pe Rio", este comentariul site-ului.

Iata ce spunea Simona Halep despre acest obiectiv: "Nu stiu cum voi fi atunci din punct de vedere fizic, dar daca voi fi sanatoasa, voi participa. Voi da tot ce am mai bun si sper sa aduc Romaniei o medalie, chiar daca nu va fi usor".

Simona Halep, anunt extraordinar pentru sportul romanesc: Medalie la Olimpiada!

Obiective uriase pentru romanul ajuns numarul 1 in tenisul mondial: Cuplu cu Simona Halep la Olimpiada

WTA noteaza ca, Simona Halep "este de departe cea mai stralucita tenismena a Romaniei, insa chiar si asa este doar un om". In plus, un alt obiectiv al sau ar fi imbunatatirea rezultatelor cu jucatoarele din Top 10, se mai arata in articol.

Simona Halep are o solicitare speciala: Este un vis, o mandrie! Ar fi o onoare

Simon Halep, debut tare de sezon: Iata cu cine va juca primul meci la Brisbane

Jucatoarea noastra va evolua in primul turneu al anului la Brisbane, competitie care incepe duminica. Halep nu va juca in primul tur, fiind calificata direct in al doilea, unde va intalni invingatoarea dintre bielorusa Victoria Azarenka si o jucatoare venita din calificari, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri dimineata.

In varsta de 26 de ani, Azarenka se afla pe locul 22 WTA si a castigat de doua ori Australian Open, in 2012 si 2013. La 22 de ani, a ajuns numarul 1 WTA. Meciul ar urma sa se dispute marti sau miercuri.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Simona Halep medalie Olimpiada, #Simona Halep Jocurile Olimpice, #Simona Halep Rio 2016 , #WTA