Simona Patruleasa, despre infidelitate, haine de 10 lei si Evelyn Badea Interviu

Vineri, 19 Aprilie 2013, ora 07:31
20021 citiri
Simona Patruleasa, despre infidelitate, haine de 10 lei si Evelyn Badea Interviu
Foto: Kanal D

Simona Patruleasa este o femeie implinita: are o cariera de succes, o familie asa cum si-a dorit-o si un inger de fetita. Ce s-ar intampla, totusi, daca sotul ar insela-o?

"Nu stiu cum as reactiona intr-o asemenea situatie, insa atunci cand exista si un copil lucrurile se complica si mai mult...", a declarat Simona Patruleasa in cadrul unui interviu acordat Ziare.com.

Prezentatoarea TV nu a avut mereu bani multi, ci au fost perioade in care traia cu doar 500 de lei pe luna, ceea ce nu crede ca ar mai reusi acum, desi recunoaste ca recent si-a cumparat haine care au costat doar 10 lei.

Vedeta ne-a relatat si cum, timp de sapte ani, a fost persecutata de jurnalista Evelyn Badea, care ii trimitea e-mailuri de amenintare, in care o blestema. Din fericire, situatia s-a rezolvat, Simona Patruleasa declarand ca in sfarsit este linistita.

In ultimele luni ati reusit sa va pastrati departe de blitzurile paparazzilor. Totusi, a fost o perioada in care erau tot timpul pe urmele dvs. Cand v-ati simtit cel mai deranjata de prezenta lor?

De cele mai multe ori, imi dau seama cand suntem urmariti, nu reusesc sa se ascunda. M-am simtit deranjata de prezenta lor atunci cand au devenit agresivi. Daca isi fac treaba si nu depasesc limita bunului simt, nu am nimic impotriva.

In primii ani de relatie cu sotul meu erau foarte insistenti si ma deranja atitudinea lor, dar intre timp cred ca au invatat sa-si faca meseria mai bine si sunt mai atenti sa nu agreseze.

Ce credeti ca s-a intamplat de ati reusit sa scapati de ei?

Nu cred ca e vorba de scapat de ei, de obicei acestia urmaresc o persoana publica atunci cand au un pont si e la mijloc un subiect mai iesit din comun. Noi avem o viata normala, avem un copil, facem lucruri normale, nu foarte interesante pentru ei.

Si, ca tot vorbeam de presa si jurnalisti, a existat vreun articol care v-a facut sa actionati in instanta publicatia respectiva?

Au fost o multime de articole neadevarate si injurii aduse la adresa noastra, dar, desi la momentul respectiv ne-am hotarat sa actionam in instanta o publicatie pentru minciunile scrise, ne-am razgandit, pentru ca ne-am dat seama ca e o pierdere de vreme. I-am ignorat si ne-am vazut de viata noastra!

"Casnicia nu mai este ce-a fost"

Cum ar suna un titlu de ziar care sa descrie viata dvs actuala?

Viata mea actuala e frumoasa, implinita, normala. Pentru ca de obicei titlurile din ziare, pentru a vinde publicatia, sunt exagerate, nu cred ca as putea spune un titlu de ziar care sa descrie viata mea...

Interviu Simona Patruleasa - Afla unde ar vrea sa se retraga la pensie

Spuneati la un moment dat ca nu credeti ca exista o relatie perfecta. Cum ati defini casnicia dvs?

Am spus ca nu exista o relatie perfecta prin prisma faptului ca noi, oamenii, nu suntem asa. Putem spune despre o opera de arta ca este perfecta, dar noi cu siguranta nu suntem, si atunci nici o relatie nu poate fi perfecta. Casnicia mea este exact asa cum mi-am dorit-o, bazata pe respect si iubire.

In ultimii ani am observat mai multe cupluri mondene iubite de public care s-au despartit din cauza infidelitatii. Ati putea ierta o astfel de greseala sotului?

Doar daca treci printr-o asemenea situatie poti spune cum reactionezi. Asa, din exterior, e foarte greu. Din pacate, in ultimul timp, au fost multe divorturi si mi-a parut rau pentru fiecare dintre ele. Imi dau seama ca, mai nou, casnicia nu mai este ce a fost, inainte ii responsabiliza pe oameni, ii facea mai dedicati. Acum oamenii se despart mai rapid decat ar trebui, renunta mult mai usor. Nu stiu cum as reactiona intr-o asemenea situatie, insa atunci cand exista si un copil lucrurile se complica si mai mult...

"Cel mai putin cred ca am dat 10 lei pe ceva de imbracat"

Stiu ca nu obisnuiti sa cheltuiti prea mult pe haine. Ne puteti spune cat si pe ce ati cheltuit cel mai mult? Dar cel mai putin?

De cand o am pe Ingrid nu mai am rabdare sa umblu dupa haine, mi se pare o pierdere de vreme. Daca ma duc, sfarsesc prin a-i cumpara tot ei diverse lucruri. Cat am cheltuit cel mai mult nu stiu, incerc sa dau putini bani pe haine pentru ca ajung sa ma plictisesc de ele. Cel mai putin cred ca am dat 10 lei pe ceva de imbracat.

Uneori se intampla ca, din dorinta de a arata cat mai bine, unele femei sa aiba parte de un accident neplacut. Vi s-a intamplat vreodata ceva de genul acesta?

Din dorinta de a arata bine, multe femei exagereaza din pacate, mai ales cu interventiile chirurgicale. Eu nu folosesc lucruri care ar putea sa-mi dauneze in vreun fel sau care sa aiba efecte adverse. Cu placa de par m-am ars de cateva ori pentru ca ma grabeam, dar in rest n-am avut evenimente nefericite.

Obisnuiati sa faceti ceva inainte de a deveni mama si acum nu mai puteti sau nu mai aveti timp?

Obisnuiam sa fac foarte multe lucruri inainte de a deveni mama, dar nu-mi pare rau, prioritatea mea este Ingrid. Imi place sa fac totul in functie de ea si cu ea.

Interviu Simona Patruleasa- Afla unde ar vrea sa se retraga la pensie

A fost o perioada in viata dvs cand traiati, dupa cum cum ati declarat, cu 500 de lei (5 milioane de lei vechi) pe luna. Ati mai putea astazi sa rezistati cu aceasta suma? La ce v-ar fi cel mai greu sa renuntati?

Ar fi greu sa rezist astazi cu suma asta, dar e clar ca trebuie sa te intinzi cat iti este plapuma. Ar fi greu, dar as incerca sa ma descurc. Cel mai greu mi-ar fi sa renunt la lucruri care-i folosesc fetitei mele.

Pentru ca sunteti mama, as vrea sa ne aducem putin aminte de copilarie. Care a fost cea mai mare nazbatie pe care ati facut-o?

Am fost un copil cuminte, nu prea faceam nazbatii. Tin minte ca, la un moment dat, am vandut merele de la bunicul de la tara, la coltul blocului, impreuna cu fratele meu, ca sa facem rost de bani pentru film. Cand au venit ai mei de la serviciu au aflat de la vecini ce isprava am facut.

V-ati socat vreodata parintii cu vreo fapta, dorinta sau afirmatie?

Probabil s-a intamplat pe la varste mult prea fragede ca sa imi amintesc:) ...

Cum s-a rezolvat conflictul cu Evelyn Badea? Ati mai primit e-mailuri de la dansa?

Din fericire, lucrurile sunt linistite, nu am mai primit mailuri, suntem bine. Este liniste si pace!

Simona Patruleasa prezinta Stirile Kanal D de la ora 19:00, in fiecare sambata si duminica

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Simona Patruleasa infidelitate, #Simona Patruleasa Evelyn Badea, #Simona Patruleasa interviu, #Simona Patruleasa viata personala , #Sabin Ivanov