Andrei Zaharescu: Simona Patruleasa e maritata!

Miercuri, 30 Iulie 2008, ora 15:35
12407 citiri
Andrei Zaharescu: Simona Patruleasa e maritata!

Surprinzatoarea declaratie apartine prezentatorului TV Andrei Zaharescu si a fost facuta in direct, miercuri dimineata, la emisiunea Ancai Florea de la Antena 3.

Zaharescu a fost intrebat de ce a "predat" stafeta stirilor Simonei Patruleasa Invanof, iar raspunsul lui a fost: "Pentru ca Simona este putin maritata".

Bomba nu a fost publicata, pana acum, de nimeni. Si, din declaratia jurnalistului, ar putea reiesi ca a fost oficiata numai cununia civila, nunta urmand sa fie organizata cu mult fast, la palatul Stirbei.

De altfel, "Interesul Public" scrie ca Simona Patruleasa isi doreste o nunta mai mare si mai frumoasa decat a Adelinei Elisei. Colegii din Antena sunt martorii agitatiei Simonei Patruleasa este data nu neaparat de multitudinea de detalii ce trebuie puse la punct pentru o nunta, ci vine de fapt din invidia stiristei fata de celelalte vedete care au trecut printr-o astfel de experienta anul acesta.

Din cate spun apropiatii sai, cea mai mare dorinta a Simonei este ca nunta sa sa nu se asemene cu nimic cu cele pe care le-au organizat celelalte frumoase din showbiz vara aceasta.

Simona a cerut de la cei care au participat la nuntile Andreei Banica, Adelinei Elisei si Cristinei Spatar casetele inregistrate de la nuntile lor pentru a vedea cum au decurs acestea.

Astfel, cea mai mare suparare a Simonei este ca cel mai important eveniment din viata sa va avea loc tot la Palatul Stirbei, acolo unde a facut nunta si rivala sa, Adelina Elisei. Stirista a primit o grea lovitura de la fosta sa colega de pupitru, aceasta neinvitand-o la nunta sa, ea fiind printre putinele vedete ale Antenei 1 care nu au fost poftite la eveniment.

In acest context, este de inteles de ce Simona vrea sa se razbune, organizand o nunta de 1.000 de ori mai fumoasa decat a lui Elisei, dupa cum ea se lauda. Prima idee care i-a venit a fost aceea sa o depaseasca pe Elisei la numarul de invitati.

Daca Adelina si Cristi Chivu au avut aproximativ 500 de oaspeti, Simona se incapataneaza sa aduca peste 650 de oameni, desi organizatorii i-au explicat ca locatia nu are o capacitate atat de mare.

Din cate spun si apropiatii ei, Simona si Sabin nici nu ar avea atatea cunostinte apropiate pe care sa le aduca la nunta, insa Simona nici nu concepe sa fie sub Elisei. In ceea ce priveste tinutele mirilor, acestea vor fi probabil cel mai bine pastrat secret al intregului eveniment.

Simona Patruleasa nici nu a vrut sa dezvaluie numele designerului care se va ocupa de rochia sa de mireasa, de teama ca nu cumva sa se afle detalii legate de cum va arata mireasa.

Citeste si:
Dacian Cioloș: Suntem oricând dispuşi la dialog cu PNL. E de neconceput ca un partid să se sacrifice pentru o singură persoană
Dacian Cioloș: Suntem oricând dispuşi la dialog cu PNL. E de neconceput ca un partid să se sacrifice pentru o singură persoană
Preşedintele USR, Dacian Cioloş, reafirmă că alături de colegii săi este dispus la dialog cu PNL, însă consideră "de neconceput" ca liberalii sau chiar "o ţară să se sacrifice pentru o...
PNL a stabilit cu cine va merge la Cotroceni pentru consultările privind propunerea de premier
PNL a stabilit cu cine va merge la Cotroceni pentru consultările privind propunerea de premier
Partidul Naţional Liberal va merge la consultările de la Palatul Cotroceni cu o delegaţie formată din preşedintele partidului, Florin Cîţu, şi cei patru prim-vicepreşedinţi. Potrivit...
Sursa: Ziare.com